MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Potresna vizija: Hrpe ljudskih kostiju na Brdu ukazanja u Međugorju

Ono što se tog dana dogodilo zauvijek mu je preokrenulo život i nikoga tko sluša njegovo svjedočanstvo ne može ostaviti ravnodušnim. Riječ je o viziji koju je imao upravo na Brdu ukazanja, mjestu velikog blagoslova i obraćenja, gdje Gospa u Međugorju poziva svoju djecu k sebi.

​Skupina liječnika posjećuje Međugorje, njihov vodič je Valentina, mlada Ukrajinka koja je 2007. godine započela put obraćenja u Međugorju. Djevojka organizira hodočašća, a potaknuta djelom Majke Terezije iz Kalkute, posvećuje se i služenje siromasima i bolesnima.

Zbog svog rada je u kontaktu s lokalnom medicinskom zajednicom, što ju je navelo da pozove grupu liječnika u Međugorje. Bila je to skupina liječnika za pobačaje. Jedna od njih, ginekologinja u šezdesetima, s tisućama pobačaja iza sebe, na brdu ukazanja doživljava šokantno iskustvo koje će joj zauvijek promijeniti život. Svi zajedno otišli su na brdo Podbrdo, mjesto prvih ukazanja, gdje se Gospa ukazivala vidiocima počevši od 24. lipnja 1981. godine, a gdje se danas nalazi kip Blažene Djevice Marije, izrađen od mramora. To je odredište milijuna hodočasnika iz cijeloga svijeta.

Svjedočanstvo liječnika: “Tek sam bila zakoračila na brdo, kada se sve promijenilo pred mojim očima. Stijene su nestale. Brdo je odjednom bilo prekriveno kostima i lubanjama svih beba koje sam pobacio u četrdeset godina.” “Pogledaj ove ruke!” povikala je u šoku, ispruživši ruke ispred grupe. “Ovdje su ruke koje su ubile cijeli grad!”. U tom trenutku postaje svjesna svog zla koje je počinila: liječnik odlučuje zauvijek odustati od pobačaja. I ne samo to, Božju su milost na tom mjestu doživjeli i drugi liječnici iz njegove skupine, a među njima ima mnogo iskustava obraćenja. Valentina nastavlja sa svojim zalaganjem i nastavlja voditi stotine liječnika koji se bave pobačajem u Međugorje, kako bi shvatili svetost života od njegova začeća.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er