VIDEOVJERA I DUHOVNOST

Kako spasiti tisuću grješnika: Isus otkrio mističarki moćnu euharistijsku pobožnost

Kako spasiti tisuću grješnika: Isus otkrio mističarki moćnu euharistijsku pobožnost

Marie-Julie Jahenny, mističarka i stigmatkinja iz La Fraudaisa, rođena je 12. veljače 1850., u malome mjestu Blain u Bretanji (na zapadu Francuske). Gospodin ju je obdario mnogim milostima u vrijeme njezine prve Pričesti milostima na koje je odgovarala sa sve većom pobožnošću.

Godine 1873. primila je od Neba najosobitiji mistični dar – stigme. Bila je obdarena čestim viđenjima Isusa i Marije, kao i mnogim proročkim prosvjetljenjima. Nepogrešivom točnošću mističarka je prorekla mnogo stvari koje su se dogodile u budućnosti. Odobrava li Crkva Marie-Julie Jahenny?

Da, smatra se autentičnom mističarkom jer je prvi lokalni biskup koji je pregledao njezin slučaj, biskup Fournier od Nantea, bio naklonjen njezinoj stvari i vjerovao je da je sve što joj se događa nadnaravnog porijekla.

Biskup Fournier je pisao dr. Imbert-Gourbeyreu, liječniku koji je pregledao njezine stigme i njezine potpune postove dok je živjela samo na svetoj Pričesti, i proglasio ih pravim: “Izvještaji koje svakodnevno primam o Marie-Julie sve više mi pokazuju Božje djelovanje na ovu dušu. On joj daje milost očitog nadnaravnog reda. Istovremeno raste u vrlinama i plemenitim osjećajima. U njoj nestaje prirodno i ljudsko, a često razgovara s ljudima koje viđa ili koji su upućeni na nju dajući upute koje nisu u skladu s njezinim normalnim stanjem. Stoga budite sigurni, dragi doktore, doći će vrijeme kada će sama Marie-Julie biti dokaz… Iskrena je: ono što očituje nadnaravno je. Ne vidim ništa osim dobrog, poučnog i u skladu s načelima duhovnosti. Stoga je Bog taj koji joj je naklonjen; možete biti sigurni da će ispasti dobro.” (Biskup Fournier, 6. srpnja 1875.)

Nadalje, kardinal koji je bio u Vatikanskoj komisiji koja je razmatrala njezin slučaj, kardinal Rampolla, izvršio je egzorcizam nad njom i morao se složiti da je sve što joj se događa, poput stigmata i trpljenja Muke – nadnaravno.

Izvor: Izdavačka kuća Kyrios

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er