CRKVAVIDEOVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Poslušajte nevjerovatnu propovjed Fra Gorana Azinovića maturantima Srednje Škole Fra Slavka Barbarića

Maturanti 43. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića jučer su u župnoj crkvi Krista Kralja na misi zahvalnici zahvalili Bogu za sve primljene darove. Misno slavlje pjesmom je uveličao zbor Frame, a misu zahvalnicu predvodio je fra Goran Azinović.

U svojoj propovijedi fra Goran je ispričao priču o životima Maksimilijana Kolbea, poljskog franjevca kojeg je pokojni papa Ivan Pavao II proglasio svetim i Rudolfa Hessa, Hitlerovog prvog čovjeka. U svojim mladenačkim danima obojica su željela isto, obojica su bili savršeno inteligentni, no donijeli su različite odluke zbog čega su im životi bili potpuno različiti. U trenucima kada i maturanti donose odluke, kada se dio njih sprema otići u druge gradove zbog nastavka obrazovanja, fra Goran je maturante pozvao da se ne udaljavaju od oltara jer život ne počiva na inteligenciji, na znaju i vještinama, nego na ljubavi prema Isusu i Mariji.

Dio fra Goranove propovijedi nakon kojega je uslijedila posvetna molitva Bezgrešnom Srcu Marijinu, za vrijeme koje su maturanti i njihovi profesori klečali sklopljenih očiju pred Gospinim kipom, možete poslušati u nastavku:

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er