BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Posljednje svakodnevno ukazanje Kraljice Mira Mirjani Dragićević, Božić 1982.

«Moj zadnji redoviti susret s Gospom bio je na Božić, 25. prosinca 1982. Gospa je tada sa mnom bila 45 minuta. Mjesec dana Gospa me pripremala za ovaj susret. Sve mi je majčinski objašnjavala.

Rekla mi je da je izvršila ono za što sam joj ja bila potrebna. Govorila je da sam dovoljno svjesna i da moram shvatiti, da se moram okrenuti normalnom svagdanjem životu, kao i moje vršnjakinje. Moram nastaviti živjeti bez njezinih majčinskih savjeta, toliko potrebnih razgovora s njom. Ona je obećala da će uvijek biti uz mene i pomoći mi u najtežim životnim prilikama. Dok god živim s Bogom, ona će mi pomagati.

Rekla mi je da je ovo naš zadnji redoviti razgovor, ali mi ona ostavlja jedan dar, tj. da ću je vidjeti za rođendan dok sam živa.

Meni je teško pao ovaj zadnji susret s Gospom. Nemoguće je riječima opisati onu bol koju sam osjećala u duši što neću više imati redovitog viđenja. To je nešto kao kada shvatiš da si nedavno dobio nešto najljepše u životu, i da to isto sada gubiš. Znala je Gospa za moju muku i bol; i da bi me razveselila, molila je sa mnom, tražila je od mene da pjevamo i slavimo Boga. Molila sam molitvu koju sam joj uvijek molila, kad sam sama s njom bila, “Zdravo Kraljice”.

Uvijek su mi na pameti Gospine riječi:

“Mirjana, izabrala sam te i rekla ti sve potrebno. Prenijela sam i na tebe mnoge strahote koje treba da dostojno nosiš. Misli na mene i na to koliko i ja zbog toga suza prolijem. Uvijek trebaš biti hrabra. Brzo si shvatila moje poruke, a tako moraš shvatiti da i ja moram otići. Budi hrabra…!”

Ostalo što mi je Gospa govorila, bilo je osobno za mene.

P.S.: Prvih mjesec dana bilo mi je zaista teško. Na to me je i Gospa upozorila. Zapadala sam u teška potištena stanja (potištenost). Sve sam izbjegavala, zatvarala se u svoju sobu, gdje sam uvijek Gospu čekala. Plakala sam i zvala je. Osjećala sam njezinu pomoć i čekala kad će doći moj rođendan…

Od 2. kolovoza 1987. do 18. ožujka 2020 svakog drugog u mjesecu u sebi je čula Gospin glas, a ponekada je i vidila, te s njom molila za nevjernike.

Dana 18. ožujka 2020 na Mirjanin rođendan ,Mirjana je osjetila da više neće čuti ni vidjeti Gospu. Ali Gospa joj je obećala da će se ukazivati Mirjani svakog 18. ožujka sve dok je živa.

Posljednja Gospina poruka preko Mirjane glasi:

“Draga djeco, moj Sin kao Bog uvijek je gledao iznad vremena. Ja, kao njegova majka, po njemu vidim u vremenu. Vidim lijepe i žalosne stvari. Ali vidim da još ima ljubavi i da treba učiniti da je se spozna. Djeco moja, ne možete biti sretni ako ne ljubite jedni druge, ako nemate ljubavi u svakoj situaciji i u svakom momentu svoga života. I ja, kao majka, vam dolazim po ljubavi. Da vam pomognem da spoznate pravu ljubav, da spoznate moga Sina. Zato vas pozivam da uvijek iznova što više žeđate za ljubavlju, vjerom i nadom. Jedini izvor s kojeg možete piti je pouzdanje u Boga, moga Sina. Djeco moja, u momentima nemira i odricanja vi samo tražite lice moga Sina. Vi samo živite Njegove riječi i ne bojte se. Molite i ljubite iskrenim osjećajima, dobrim djelima i pomozite da se svijet promijeni i moje srce pobijedi. Kao i moj Sin i ja vam kažem: Ljubite jedni druge jer bez ljubavi nema spasenja. Hvala vam, djeco moja!”  

www.medjugorje-news.com/medjugorje

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er