CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Posebna i VAŽNA tajna o Anđelima. Ako ovo budete činili biti ćete svjedoci čuda

Posebna i VAŽNA tajna o Anđelima. Jeste li se ikad pokušali prepirati s nekim oko vjere ili bilo koje druge stvari, ali nikada ne postižete napredak? Čini li se da druga osoba ima tvrdoglavo srce, zatvoreno za istinu?

Sveti Franjo Saleški objašnjava u svojoj knjizi Uvod u pobožni život da je jedna od taktika koju bismo mogli isprobati –  moliti se Anđelu čuvaru te osobe da ga prosvijetli. Kao i nas, ako smo u krivu.

Također, Marino Restrepo poznati obraćenik, evangelizator i mistik kaže da ako s nekim imate razmirice i ne znate kako doći do te osobe ili pred tu osobu, možete zamoliti svog anđela čuvara da se sprijatelji s anđelom osobe i tada se vrlo često, stvari počnu mijenjati u odnosu, bio to vaš prijatelj, poznanik, šef na poslu, profesor, kolega ili pak veliki neprijatelj.

Naime, Crkva vjeruje da svaka osoba ima Anđela čuvara, bila ona u vjeri ili ne, te da anđeo može pomoći utjecaju na osobu koja odbija slušati istinu ili ima tvrdo srce.

Petar Faber, prvi suputnik svetog Ignacija i prvi svećenik, prvi propovjednik i prvi teološki učitelj isusovaca, jednom je prolazeći kroz ovu zemlju na svom put iz Njemačke, gdje je radio za Božju slavu, ispričao kako je veliku utjehu našao dok je išao mjestima zaraženim herezom  i to kroz komunikaciju s njihovim Anđelima čuvarima, čija ga je pomoć često čuvala od opasnosti, i omekšala brojna srca da prime vjeru.

Tajna

Sveti Franjo Saleški potiče pojedince da prepoznaju prisutnost anđela na svim mjestima koja posjećuju, osjećajući njihovu nevidljivu prisutnost i tražeći njihovu pomoć.

Nastojte biti upoznati s Anđelima; naučite shvatiti da su stalno prisutni, iako nevidljivi. Posebno volite i štujte anđela čuvara biskupije u kojoj živite, anđele svojih prijatelja ‘ali i neprijatelja’ koji vas okružuju kao i vaše vlastite. Često s njima komunicirajte, pridružite im se pjesmama hvale i tražite njihovu zaštitu i pomoć u svemu što radite, duhovnom ili vremenitom.

Anđeli su nam poslani u našu korist i kad im se molimo u vjeri, ne pokolebajući se u vjeri u njih, iznenadit ćemo se njihovom skrivenom aktivnošću.

www.medjugorje-news.com/alteia.org

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er