PAPA FRANJO

Papa za vrijeme svog boravka u bolnici krstio novorođenče na odjelu pedijatrijske onkologije

Boraveći u rimskoj bolnici Gemelli gdje se liječi od bronhitisa, papa Franjo je u petak 31. ožujka posjetio odjel pedijatrijske onkologije te krstio novorođenče.

Sveta Stolica je izvijestila da je Sveti Otac proveo na odjelu pola sata gdje je dijelio krunice, čokoladna jaja i primjerke knjige čiji prijevod naslova glasi „Isus je rođen u Betlehemu Judinom“.

Fotografije koje su objavili vatikanski mediji prikazuju papu kako razgovara s majkama djece, piše poruku te krsti novorođenče, prenosi CNA.

„Tijekom polusatnog posjeta, papa Franjo je udijelio sakrament krštenja Miguelu Angelu, starom samo nekoliko tjedana, nakon čega se vratio na svoj odjel“, priopćili su iz Vatikana.

Kada je papa Franjo bio podvrgnut operaciji divertikulitisa u srpnju 2021., posjetio je u bolnici odjel pedijatrijske onkologije. U njegovom prvom izlasku nakon te operacije pridružili su mu se mladi oboljeli od raka dok je vodio nedjeljni Angelus s balkona na 10. katu bolnice.

Vatikan je u petak rekao da bi papa Franjo mogao biti otpušten iz bolnice u subotu nakon što je dobro reagirao na liječenje.

Podsjetimo, ravnatelj Tiskovnoga ureda Svete Stolice jučer je potvrdio kako se, budući da je predviđen njegov izlazak iz bolnice tijekom današnjeg dana, predviđa također prisutnost pape Franje na Trgu svetoga Petra u nedjelju, na euharistijskom slavlju Cvjetnice, Nedjelje muke Gospodnje.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er