PAPA FRANJO

Papa Franjo u bolnici na pretragama

Papa Franjo trenutačno se nalazi u bolnici Gemelli u Rimu na zakazanim pregledima, rekao je direktor vatikanskog ureda za medije Matteo Bruni, koji danas poslijepodne 29. ožujka 2023. nije iznio više detalja.

Upravo je u ovoj bolnici Papa je bio podvrgnut operaciji debelog crijeva i bio je hospitaliziran oko 10 dana u srpnju 2021. “Sveti Otac je od popodneva u Gemelliju zbog nekih testova koji su ranije bili zakazani”, navodi se u kratkoj poruci koju je Bruni poslala u 16.09 sati. Izvor iz Vatikana potvrdio je da službe male države nisu “u općoj pripravnosti”.

Papa Franjo jutros je uobičajeno predsjedao općom audijencijom u srijedu na Trgu svetog Petra, obilazeći s papamobilom na početku audijencije, a stojeći u trenutku posljednjeg blagoslova, piše Aleteia.

Sutra su na Papinu programu dvije audijencije u kasnim jutarnjim satima. U intervjuu za Associated Press 24. siječnja 2023. Papa je rekao da se divertikuloza zbog koje je bio podvrgnut operaciji – a koja je zahtijevala uklanjanje 33 centimetra crijeva – “vratila”. Tada se našalio: “Mogao bih umrijeti sutra, ali sve je pod kontrolom. Dobrog sam zdravlja.”

Posljednjih godinu dana Papa je imao bolove u desnom koljenu zbog čega je većinu vremena bio prisiljen koristiti invalidska kolica. Nakon operacije debelog crijeva, Papa je često povjeravao kako ne osjeća da je dobro reagirao na opću anesteziju i ne želi se podvrgnuti drugoj operaciji, bez obzira na bolove u koljenu.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er