Crkvavjera i duhovnost

Papa Franjo poslao važnu poruku novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu

Sveti Otac u poruci izrazio je nadu da će novi američki predsjednik raditi na stvaranju društva obilježenog istinskom pravdom, slobodom i poštivanjem prava i dostojanstva svake osobe

Joeu Bidenu stižu čestitke iz cijelog svijeta nakon što je položio prisegu kao 46. američki predsjednik, a među prvim čestitarima bili su premijeri Ujedinjenog Kraljevstva, Izraela i Kanade te papa Franjo koji mu je poslao poruku ohrabrenja da promiče pomirbu i mir u SAD-u i diljem svijeta, javlja u srijedu 20. siječnja Hina.

Papa Franjo poručio je Bidenu, drugom katoličkom predsjedniku u povijesti Sjedinjenih Država nakon Johna F. Kennedyja, da se moli da Bog vodi njegove napore za “promicanje pomirbe i mira u Sjedinjenim Državama i među narodima svijeta, za unapređenje općeg dobra”.

U poruci na engleskom jeziku poslanoj nakon prisege američkog predsjednika, Sveti Otac također je rekao kako se nada da će Biden raditi na stvaranju društva obilježenog istinskom pravdom, slobodom i poštivanjem prava i dostojanstva svake osobe, posebice siromašnih, ranjivih i onih bez glasa, izvještava Hina u srijedu, 20. siječnja. (kta/ika)

www.medjugorje-news.com/

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button