MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Padre Pio: Snažna molitva za njegov poseban zagovor

Kako možemo s vjerom tražiti zagovor sv. Padre Pija? Evo jedne molitve koja je posebno učinkovita kada se moli s vjerom!

Postoje mnoga čuda koja su se dogodila po zagovoru Padre Pija i sva su potanko dokumentirana. Oni se tiču ​​i razdoblja njegova zemaljskog života i onog nakon njegove smrti. I sada njegov zagovor traže oni koji čvrsto vjeruju u njegovu svetost. Iz tog razloga predlažemo molitvu da ga molimo za pomoć i da mu povjerimo sve svoje probleme, tako da ih stavi u ruke Marijine i pod noge Gospodina našega Isusa Krista.

Ali sve se to može dogoditi samo ako imamo čvrstu vjeru.

Kanonizaciju fratra iz Pietrelcine snažno je želio Ivan Pavao II., kada je, još kao kardinal, 1972. godine jednim svojim pismom zamolio Pavla VI.

Vezani članci

„S obzirom na reputaciju svetosti koja također postoji i nastavlja se u Poljskoj, a koja se očituje posebno u molitvama koje vjernici upućuju Bogu za postizanje najrazličitijih milosti, po zagovoru Padre Pija, smatrali smo prikladnim moliti se Vašem Svetosti, kako bi mogao uvesti u Kauzu beatifikacije i kanonizacije ovoga službenika Božjega, na veću slavu Božju i na korist svete Crkve”.

Molitva za dobivanje zagovora sv. Padre Pija:

O Isuse, pun milosti i ljubavi i žrtvo grijeha, koji si, vođen ljubavlju prema našim dušama, želio umrijeti na križu, ponizno te molim da i na ovoj zemlji slaviš svetog Pija iz Pietrelcine koji je u svojoj velikodušnosti tvoje patnje dijelio, toliko te je ljubio i toliko je učinio na slavu tvoga Oca i za dobro duša. Stoga te molim da mi po njegovu zagovoru udijeliš milost (…), koju žarko želim. 3 x Slava Ocu.

Zaziv Padre Piju: O Padre Pio, svjetlo Božje, moli Isusa i Djevicu Mariju za mene i za cijelo čovječanstvo koje pati. Amen. (ponoviti 3 puta)

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er