MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Ovo je važna poruka koju je Gospa dala vidjelici Mirjani 2. prosinca 2019.

Međugorska vidjelica Mirjana, u jednom tekstu, rekla je sljedeće o svom znanju o budućnosti: „Gospa mi je rekla mnogo stvari koje još ne mogu otkriti. Mogu samo nagovijestiti što nosi budućnost, ali vidim naznake da su događaji već pokreću “. Mirjana je svijetu otkrila da zna točan datum kada mora biti objavljena prva tajna.

Mirjana je rekla: „Gospa mi je govorila o tajnama, pojašnjavajući detaljno kako će se sve odvijati i pripremajući me za moju ulogu.

Mirjana je rekla: „Gospa mi je govorila o tajnama, pojašnjavajući detaljno kako će se sve odvijati i pripremajući me za moju ulogu. Ukazala mi se i rekla mi datum kad svećeniku moram prenijeti detalje prvih tajni. Ovo novo znanje mi je olakšalo neizvjesnost i dalo mi snagu. “

“Ono što mogu reći kada pogledate Gospine poruke, jasno nam daje do znanja da je svijet u bitci između dobra i zla, i da Gospa govori da će ono što je započela u Fatimi, dovršiti u Međugorju. Rekla je “Moje Bezgrješno Srce će trijumfirati.”

Kad je Blažena Djevica Marija Mirjani otkrila 10. i posljednju tajnu, govorila je o vražjoj agresiji i otkrila što možemo poduzeti da se zaštitimo od njegovih demonskih utjecaja. “Ovo je stoljeće pod vlašću vraga, ali kad se ispune tajne koje su vam povjerene, njegova će moć biti uništena. Već sada počinje gubiti svoju moć i postao je agresivan: uništava brakove, podiže nesklad među svećenicima, stvara opsesije, ubojice.

Vezani članci

Morate se zaštititi molitvom i postom: prije svega zajednicom. Ponesite sa sobom blagoslovljene simbole. Smjestite ih u svoje domove i nastavite koristiti svetu vodu “. Požurite i obratite se. Oni koji ne vjeruju, i čekaju znak koji je najavljen, bit će prekasno. ” Gospa nam je 2. prosinca 2019. u ukazanju Mirjani naglasila važnost naših svećenika i da bismo trebali dublje razumjeti njihovu ulogu u spasenju svijeta.

Gospina poruka vidjelici Mirjani 2.12.2019. godine

“Draga djeco.
dok gledam vas koji ljubite moga Sina, moje srce ispunja milina. Blagoslivljam vas majčinskim blagoslovom. Majčinskim blagoslovom blagoslivljam i vaše pastire – vas koji govorite riječi moga Sina, blagoslivljate Njegovim rukama i ljubite ga toliko da ste spremni s radošću učiniti svaku žrtvu za njega. Vi slijedite njega, koji je bio prvi pastir, prvi misionar.

Djeco moja, apostoli moje ljubavi, živjeti i raditi za druge, za sve one koje kroz moga Sina ljubite radost je i utjeha zemaljskoga života. Ako je kroz molitvu, ljubav i žrtvu Kraljevstvo Božje u vašim srcima, onda vam je život radostan i vedar. Među onima koji ljube moga Sina i koji se međusobno po njemu ljube riječi nisu potrebne. Dovoljan je pogled da se čuju neizgovorene riječi i neizrečeni osjećaji. Ondje gdje ljubav vlada vrijeme se više ne računa. Mi smo s vama.

Moj Sin vas poznaje i ljubi. Ljubav je ta koja vas k meni dovodi i po toj ljubavi ja ću vam dolaziti i govoriti o djelima spasenja. Želim da sva moja djeca imaju vjeru i osjete moju majčinsku ljubav, koja ih vodi k Isusu. Zato vi, djeco moja, kamo god idete rasvjetljujte ljubavlju i vjerom kao apostoli ljubavi.
Hvala vam.”

gospa

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er