BijakovićiBrdo ukazanjaMeđugorjeVideoVjera i duhovnost

Ovo je slika za koju se pretpostavlja da je jedna od najjasnijih Gospinih fotografija

Ovo je jedna od najpoznatijih i možda, pretpostavlja se najvidljivijih Gospinih fotografija u Međugorju. Fotografiju je 1988. snimio američki hodočasnik dok je Vicka, kao i svaki dan, razgovarala s hodočasnicima na pragu ispred svoje stare kuće, piše portal Mystic posts.

Tijekom snimanja fotografije, slika lika ženske osobe, iza vidjelice Vicke, nije bila vidljiva, jer se iza Vickinih leđa nalazi obični kameni zid. Slika se pojavila tek nakon razvijanja fotografskog negativa. Vidjelica Vicka, vidjevši fotografiju, prema svjedočenju vlasnika fotografije, prepoznala je karakteristike Gospinog lica, lica koje vidi kad joj se ukaže. Postoji mogućnost da je ovo prva autentična slika Gospe.

Gospinih

Donosimo Vam i o drugoj najzanimljivijoj od svih Gospinih fotografiji iz Međugorja.

Ovo je priča vezana uz drugu fotografiju. Časna sestra iz Vatikana, koja je hodočastila u Međugorje, bila je pozvana da bude prisutna u sobi za vrijeme ukazanja Gospe vidiocima. Časna sestra uzela je fotoaparat te uslikala je raspelo na zidu, točnije uslikala je mjesto iznad raspela koje su gledali mladi vidioci tijekom Gospina ukazanja.

Kad je časna sestra izradila fotografiju, na filmu se pojavio u krupnom planu lice lijepe mlade žene. Čim je to vidjela pohitala je do jednog od vidioca i pokazala mu sliku. Prema svjedočenju časne sestre jedan od vidioca potvrdio je da jako sliči Gospi: Ali je dodao, da “Gospa na ukazanju izgleda još ljepše!”

www.medjugorje-news.com/

Izvor
https://mysticpost.com

Vezani članci

Back to top button