MEĐUGORJEMOLITVE

MOLITVA ZA SVEĆENIKE Gospa nas u Međugorju upozorava na važnost molitve za svećenike: Oni su most do trijumfa…

U jednom svjedočenju u Međugorju, vidjelica Mirjana Soldo izjavljuje: ‘Približavamo se vremenu trijumfa srca naše Majke!’ Trijumf njezinog srca doći će kroz svećenike, koji su za to temelj, važno je moliti za sve njih! Ne mogu vam reći više sada! Gospa je rekla, ono što je započela u Fatimi, ostvariti ću u Međugorju. Rekla je ‘Moje Bezgrješno Srce će trijumfirati’.

Dakle, od ovog trenutka koji sada živimo do trijumfa njenog srca postoji most i taj most su svećenici. I Gospa je rekla da se moramo moliti za svećenike kako bi ovaj most mogao opstati. Svećenici su most i trebamo svoje svećenike kako bi nas mogli dovesti do trijumfa Marijinog Bezgrešnog.

Mirjana u razgovoru iz studenoga 2007. govori : „Kad pogledamo Gospine poruke, kada govorimo o povlaštenima, onda možemo razgovarati o svećenicima. Jer Gospa nikada nije rekla što bi oni trebali činiti, već samo i uvijek što bismo mi trebali činiti za svećenike. Rekla je da ih ne trebamo osuđivati i kritizirati, već da trebaju naše molitve i ljubav.

Gospa u Međugorju kaže: Djeco moja, ako izgubite poštovanje prema svećenicima, izgubit ćete poštovanje prema Crkvi

“Djeco moja, ako izgubite poštovanje prema svećenicima, izgubit ćete poštovanje prema Crkvi i na kraju, prema dragom Bogu. Još jednom ponavljam, Bog će suditi svećenicima kakvi su bili kao svećenici.” U posljednje vrijeme, gotovo u svakoj poruci, Gospa je naglasila važnost molitve za svećenike.

Na primjer, kada nas blagoslivlja i stvari koje su za blagoslov, ona uvijek kaže, dajem vam svoj majčinski blagoslov, ali najveći blagoslov koji možete dobiti na zemlji je blagoslov koji dolazi od vašeg svećenika. To je sam moj sin koji vas blagoslivlja. I kaže da ne zaboravite moliti za svoje pastire. Njihove svećeničke ruke blagoslovio je moj sin.

Molitva za svećenike

Čuvaj ih, molim te, predragi Gospodine,
čuvaj ih jer oni su Tvoji – Tvoji svećenici
čiji životi izgaraju pred Tvojim posvećenim svetištem.

Čuvaj ih jer oni su u svijetu, iako odijeljeni od svijeta;
u iskušenjima zemaljskih zadovoljstava, zaštiti ih u Svome srcu.
Čuvaj ih i utješi ih u trenutcima samoće i boli,
kada se sav njihov život žrtvovanja za spasenje duša doima uzaludnim.

Čuvaj ih, i sjeti se, Gospodine, da nemaju nikoga osim Tebe,
a imaju samo ljudska srca – krhka ljudska srca.
Čuvaj ih da budu bez mrlje, kao i hostija koju svakodnevno grle;
neka svaka njihova misao, riječ i djelo
blagoslov zavrijedi, premili Gospodine.

Amen

gospa u međugorju

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button