BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVIJESTI

Ono što sam počela u Fatimi završit ću u Međugorju, moje će Srce pobijediti.

Vidjelica Mirjana Dragićević-Soldo imala je svakodnevna ukazanja u Međugorju od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. Na posljednjem svakodnevnom ukazanju Gospa je, povjerivši joj desetu tajnu, rekla da će joj se nastavljati ukazivati jednom mjesečno sve do i to svakog drugog u svakom mjesecu sve do prošle godine u ožujku. Gospa je Mirjani također obećala da će imati ukazanje do kraja života jedanput godišnje i to 18. ožujka svake godine na sam Mirjanin rođendan. Tako je i bilo tijekom svih ovih godina te će tako biti i ove godine. Vidjelica Mirjana Dragićević – Soldo, rođena je 18. ožujka, 1965. u Sarajevu.

Poljednja Gospina poruka Mirjani koju je primili 02. ožujka 2020 godine u Međugorju:

Draga djeco, moj Sin kao Bog je uvijek gledao iznad vremena. Ja kao njegova majka po njemu vidim u vremenu. Vidim lijepe i žalosne stvari. Ali vidim da još ima ljubavi i da treba učiniti da ju se spozna. Djeco moja, ne možete biti sretni ako ne ljubite jedni druge, ako nemate ljubavi u svakoj situaciji i u svakom momentu svoga života. I ja kao majka vam dolazim po ljubavi. Da vam pomognem da spoznate pravu ljubav, da spoznate moga Sina. Zato vas pozivam da uvijek iznova što više žeđate za ljubavlju, vjerom i nadom. Jedini izvor s kojeg možete piti je pouzdanje u Boga, moga Sina. Djeco moja, u momentima nemira i odricanja vi samo tražite lice moga Sina. Vi samo živite Njegove riječi i ne bojte se. Molite i ljubite iskrenim osjećajima, dobrim djelima i pomozite da se svijet promijeni i moje srce pobijedi. Kao i moj Sin i ja vam kažem ljubite jedni druge jer bez ljubavi nema spasenja.
Hvala vam djeco moja!

Međugorju

Nažalost ove godine zbog zla koje se nadvilo na čitav svijet u Međugorju nema mnogo hodočasnika kao što je bilo prije pandemije. Pogotovo za sam Mirjanin rođendan kada bi se mnoštvo sljevalo na “Plavi križ” ispod Brda ukazanja u Bijakovićima i isčekivalo poruku Gospe Kraljice mira.

Mnogo vjernika se pita zašto se Gospa ukaziva Mirjani na njen rođendan. Da li je to Gospin poklon Mirjani? Mirjana često na taj upit odgovara da njen rođendan nema nikakve veze sa Gospinim ukazanjem na ovaj datum. Te da će svi saznati zašto se Gospa baš ukaziva 18. ožujka u Međugorju svake godine kada za to dođe vrijeme.

U jednom intervju Mirjana je nešto rekla i o tome zašto su ti datumi značajni.

Uspoređujući ukazanja u Međugorju s najpoznatijima u svijetu, prepoznajemo
velike sličnosti ali i različitosti. Ponajprije mislim na broj vidjelaca, brojnost poruka, brojnost ukazanja i vrijeme koje traju. Jeste li razumjeli zašto toliko dugo traju ukazanja?

-Na taj način Gospa nas preko velike ljubavi Božje, ljubavi našega Oca, priprema
za sve što se treba dogoditi, jer ona je rekla: Ono što sam počela u Fatimi završit ću u
Međugorju
, moje će Srce pobijediti. Ona nas priprema za tu pobjedu, a kad se počnu odvijati te stvari, onda će ljudi shvatiti zašto je izabrala 18. ožujka, zašto ukazanje svakog drugog u mjesecu, shvatit će važnost tih datuma i zašto se ukazuje toliko vremena, zašto toliko vidjelaca.

Predajmo sebe danas u Gospine ruke. Naše živote, obitelji i ne bojmo se.

Mirjani od srca želimo sretan i blagoslovljen Rođendan

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er