SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Nakon blagoslova fra Ive Pavića doživjeli smo Božju milost duhovnog i fizičkog ozdravljenja

Nakon blagoslova fra Ive Pavića doživjeli smo Božju milost duhovnog i fizičkog ozdravljenja Svjedočanstvo obitelji koja je ozdravila tek kad je aktivirala svoju vjeru i kad je do kraja povjerovala Gospodinu

Rođeni smo u Bugojnu, a trenutno živimo i radimo u Austriji. Do ožujka ove godine nismo bili upućeni u svoju vjeru, ona je bila obična formalnost i svodila se na: „Ja vjerujem u Boga“. Činili smo grijehe svjesno ili nesvjesno iz dana u dan. To nas je priječilo do duhovnog ozdravljenja.

Kada je fra Ivo Pavić održavao molitvene susrete u Berlinu, moj rođak Igor Pocrnja pošao je kod fra Ive na pojedinačni blagoslov za mene i rekao mu koje probleme imam. Kasnije, nakon telefonskog razgovora s Igorom, osjetio sam djelovanje Gospodina. Tada toga nisam bio svjestan, no dobio sam potrebu za molitvom (što do tada nisam činio ni ja ni itko u mojoj obitelji); također, osjetio sam jak unutarnji poziv da sudjelujem na molitvenome susretu koji predvodi fra Ivo Pavić.

Od 1992. godine, u našoj je obitelji bila prisutna bolest koja je sa sobom donijela i druge probleme: 1996. godine operirao sam čir na želucu. Zatim me mučio kronični gastritis; slijedila je operacija žlijezde pod vratom; pojavili su se bolovi u kralježnici, koljenu, lijevom dijelu grudi. Dobio sam cistu na grlu, nisam mogao spavati, dobio sam masnoću u krvi i gušio sam se. Četiri sam puta išao na gastroskopiju i zaključak je bio: ponovna operacija želuca. Šanse su bile 50:50… Svaki sam dan osjećao umor. Zbog svih tih bolesti, zbog bolova koji su bili prisutni svakodnevno, počeo sam osjećati duševni nemir.

Potpuno ozdravljenje, tjelesno i duhovno, doživio sam nakon tri molitvena susreta u Tolisi, za vrijeme molitve… U međuvremenu – kad mi se jednom pojavila sumnja – Gospodin mi je, za vrijeme molitve i slušanja audio snimke jednog od fra Ivinog molitvenog susreta, udijelio dar molitve u jezicima.

Obilje Božjega milosrđa nije se izlilo samo na mene nego i na cijelu moju obitelj! Supruga Nada ozdravila je od glavobolje i niskog tlaka, a sin Stefan od bronhitisa. Doživjeli smo Božju milost duhovnog i fizičkog ozdravljenja na molitvenim susretima u Tolisi. Ondje smo doživjeli raj na zemlji.

www.medjugorje-news.com

Izvor
duhovnost.net
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er