MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Marija Husar Rimac: “Srce mi je puno što sam mogla odnijeti sinove na Podbrdo i prikazati Gospi”

Sestre Marija i Ivana Husar snimile su pjesmu Šlom Leh Mariam koja će se naći na albumu, kojega povodom 40. obljetnice Gospinih ukazanja izdaje Informativni centar Mir Međugorje. Autor glazbe i stihova je Franjo Kraljević, aranžman je napravio Saša Miočić, a vokalni aranžman Marija i Ivana Husar.

Upravo na  40. obljetnicu ukazanja Kraljice Mira u Međugorju je boravila, i svoj rođendan proslavila, poznata pjevačica duhovne glazbe Marija Husar Rimac.

“Moram priznati da je bilo i suza, ali radosnica. To je stvarno od radosti i milosti. Vrtim si filmove u glavi, što je se sve izdogađalo svih ovih godina od kada ja dolazim ovdje i koliko je ovo mjesto meni posebno, i moj drugi dom. Koliko milosti smo primili svih ovih godina, i u srcu sam zahvalna za svih 40 godina Njezinog prisustva ovdje u Međugorju, i da imamo milost biti ovdje i što uslišava naše molitve.

Srce mi je puno i ne mogu opisati koliko sam Bogu zahvalna što sam imala prilike ovih dana biti ovdje i slaviti mise, ići na Podbrdo, i svoje malo dijete, Niku, kao i prvog sina, odnijeti na Podbrdo i prikazati Gospi”, kazala je Marija Husar Rimac, govorila je i o svojoj trudnoći i rođenju sina Nike.

“Moj sin Ivan je tu u Međugorju poželio brata. Rekao mi je: ‘Mama ja bih htio bracu’, i rekla sam mu: ‘Sine moli, Bog najviše uslišava dječje molitve, moli se i Bog će ti uslišati molitve’, i doista nakon četiri mjeseca sam saznala da sam u drugom stanju. Imala sam predivnu trudnoću.

To je bilo jedno milosno i blaženo stanje. I Niko je predivna bebica, koja voli Gospu. U spavaćoj sobi imamo Gospinu sliku i on svaki put kada vidi tu sliku nasmiješi se i nešto proguguta na svome dječjem jeziku. To je pravo Gospino dijete”, koje je izmolio njen sin, pa nam je Marija u šali otkrila kako se svi Ivanu obraćaju sa svojim željama i potrebama da nešto izmoli kod Gospodina.

Razgovarajući o Međugorju, Marija se prisjetila svoga prvog dolaska.

“Ja sam prvi put došla 2000., sa svojom tetkom, koja je došla iz Argentine nakon 25 godina. Njezina želja je bila da posjeti Međugorje. Meni je to tad bio prvi put i ja sam tad bila dosta daleko od Crkve, vjere, sakramentalnog života, ali ono što sam osjetila kada sam došla ovdje je jedan veliki zov na promjenu i osjetila sam veliku svetost, i jednu veliko strahopoštovanje. Tada sam prvi put nakon dugo godina otišla i na ispovijed i nakon te ispovijedi sama sam sebi rekla: ‘Sad kad se vratiš, mijenjaš se!’, međutim kad sam se vratila, nisam se promijenila.

Nastavila sam dalje istim putem i tri godine nakon toga doživjela sam svoje obraćenje na seminaru, kod Zlatka Sudca, gdje je bila jedna grupa Amerikanaca koja se vratila iz Međugorja. Među njima je bila i naša draga Colleen, koja je doživjela čudesno ozdravljenje. I nakon što sam se sprijateljila s njima, oni su me pozvali u Međugorje”, kazala je Marija za Radio Mir Međugorje

marija

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er