HRVATSKAVIJESTI

Kontroverzna izjava hrvatske saborske zastupnice:” Civilna zaštita u nastavi bila bi korisnija od vjeronauka”

Čelnica Radničke fronte i saborska zastupnica Katarina Peović na svom je Facebook profilu objavila status koji je izazvao burnu raspravu i polemike.

Naime, Peović je u prilično kratkoj objavi od dvije rečenice spomenula elementarne nepogode, klimatske promjene, kapitalistički sustav proizvodnje, civilnu zaštitu i vjeronauk.

“S obzirom na elementarne nepogode koje su pogodile Hrvatsku, ali i klimatske ekstreme uzrokovane kapitalističkim načinom proizvodnje i jurnjavom za profitom, vrijeme je da počnemo razmišljati da se u nastavni program uvede civilna zaštita. Sigurno će bit´ korisnija od vjeronauka!” napisala je Peović. Inače, Facebook objave ove zastupnice često završavaju u medijima i postaju predmet rasprave. Tako je nedavno napisala da je državna nacionalizacija društvene mreže Facebook jedino racionalno rješenje.

Također, prije nekoliko mjeseci pisala je o tome kako je vizija Radničke fronte uvesti poreze od 80% za sve ljude koji imaju plaću iznad 30.000 kuna. Mnogi analitičari, poduzetnici, ali i stranke centra i desnice tada su te ideje nazvale ekstremizmom i staljinizmom.

www.medjugorje-news.com/vecernji.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er