CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

KARDINAL PULJIĆ UPUTIO ČESTITKU ZA KURBAN-BAJRAM

“Vama i Vašim suradnicima, ali i svim muslimanima u domovini i svijetu upućujem iskrene čestitke povodom Kurban Bajrama”

U povodu Kurban-bajrama kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski, uputio je iskrene čestitke reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima.

“Vama i Vašim suradnicima, ali i svim muslimanima u domovini i svijetu upućujem iskrene čestitke povodom Kurban Bajrama. Svjesni izazova vremena u kojemu živimo, kao i okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa koja je našim sugrađanima, ali i brojnim muslimanima diljem svijeta onemogućila odlazak na hadž, molimo Svevišnjeg i Jedinog Boga, stvoritelja svih ljudi, da izlije svoju milost na svoja stvorenja kako bi ona živjela u međusobnoj slozi, poštovanju te istinskom ljudskom bratstvu.
Po žrtvi koju je prinio zajednički praotac naše vjere Abraham (Ibrahim) neka nam milosrdni Bog udijeli obilje svojih darova kako bi se u našoj domovini izgrađivalo međusobno povjerenje, rasla nada u bolju i pravedniju budućnost te širila međusobna ljubav i poštovanje među svim ljudima dobre volje.
S tim željama i iščekivanju prestanka pandemije koronavirusa kako bi se vjernici neometano mogli okupljati u svojim bogomoljama i slaviti Boga srdačno Vas pozdravljam”, napisao je kardinal Puljić. (kta)

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er