OSTALOVIJESTIZANIMLJIVOSTI

Jednostavan trik koji će vam pomoći da se riješite komaraca

Limun i klinčić su jedini sastojci koji su vam potrebni za jednostavno i jeftino prirodno sredstvo protiv komaraca. Evo što trebate činiti!

Limun i klinčić je prirodno sredstvo protiv komaraca koje je vrlo učinkovito. Evo što trebate učiniti kako biste se riješili komaraca.

Priznajte, koliko samo puta niste mogli spavati zbog nesnosnih ugriza komaraca? Ipak, pored kupovnih sprejeva i preparata protiv ovih napasti, postoje i alternativna rješenja u vidu proizvoda koje možete sami napraviti.

Postoji gomila “napravi sam” trikova koji navodno jamče da ćete biti sigurni od komaraca, ali nedavno je jedan od njih “zapalio” internet, a gotovo pola milijuna ljudi tvrdi da je učinkovit.

Limun i klinčić – prirodno sredstvo protiv komaraca

Limun i klinčić su jedini sastojci koji su vam potrebni za jednostavno i jeftino prirodno sredstvo protiv komaraca. Evo što trebate činiti!

Limun narežite na pola, a zatim u svaku polovicu zabodite klinčiće. Nakon toga, limun stavite pored mjesta gdje spavate. Ovaj pripravak će uspješno otjerati komarce iz vaše spavaće sobe.

Također, oni koji su isprobali kažu da limun i klinčić djeluju i protiv mrava i muha. Cijeli postupak pogledajte u videu!

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er