SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Jedno od najvećih čudesa Padre Pija: Dječak u koferu

Jedno od najvećih čudesa Padre Pija: Dječak u koferu Maria je bila majka tek rođenog bolesnog dječaka, koja je nakon liječničkog pregleda saznala da malo dijete boluje od vrlo složene i neizlječive bolesti. Kad se sada svaka nada da će ga spasiti potpuno izgubila, Maria odluči vlakom krenuti za San Giovanni Rotondo.

Iako je živjela daleko od San Giovanni Rotonda , ipak je toliko čula o tom fratru koji nosi pet rana koje krvare, jednakih ranama Isusa na križu, čini velika čuda, liječi bolesnike i daje nadu nesretnima. Odmah odlazi k njemu, ali tijekom dugog putovanja dijete umire. Majka ga je omotala u odjeću i nakon što ga je cijelu noć promatrala u vlaku, vratila ga je u kofer i zatvorila poklopac. Sljedeći dan stiže u San Giovanni Rotondo.

Očajna je, izgubila je onoga kojeg voli najviše na svijetu, ali nije izgubila vjeru. Iste večeri je u nazočnosti fratra Gargana; bila u redu za ispovijed i u rukama drži kovčeg u kojem se nalazi maleno tijelo njezinog djeteta, koje je sada umrlo već bilo mrtvo više od dvadeset i četiri sata.

Padre je duboko dirnut, i muči ga bol ove neutješne majke.

Dolazi pred Padre Pija. On se sagnuo pored dječaka moliti a majka kleči jecajući suzama slomljenim očajem i moli njegovu pomoć. Majka otvara kofer i pokazuje mu malo tijelo. Padre je duboko dirnut, i muči ga bol ove neutješne majke. Uzme dijete i stavi svoju stigmatiziranu ruku na glavu, a onda okrene pogled prema nebu i izgovara molitvu.

Nije prošlo više od sekunde a maleno dijete je već oživljeno, čini se kao da se probudio iz dugog sna. Okrenut majci, Padre Pio reče majci: “Majko, zašto vrištiš, zar ne vidiš da tvoj sin spava?”

padre

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er