VJERA I DUHOVNOST

Isus trima sveticama otkriva koliko je prolio svoje Predragocjene krvi tijekom svoje muke

Jeste li se ikada zapitali koliko je krvi Isus izgubio tijekom svoje muke? Isus je otkrio detalje svoje muke u svom “Pravom pismu našeg Spasitelja Isusa Krista”, uključujući i koliko je točno krvi izgubio.

Sveta Elizabeta Mađarska, sveta Brigita i sveta Matilda željele su saznati više o Isusovoj muci, pa su žarko molile za Kristovo otkrivenje. Odgovarajući na njihove molitve, Isus je otkrio pojedinosti o svojoj muci, pa tako i da je prolio 28 430 kapi svoke Predragocjene krvi.

Isusove izgovorene riječi pretočene su na papir. Rečeno je da se pismo čuva u srebrnoj kutiji na svetom grobu Gospodina našega Isusa Krista u Jeruzalemu. Papa Leo XIII odobrio je ovo pismo i njegova obećanja 1890.

Evo teksta Isusove poslanice:

“Znajte da je broj naoružanih vojnika bio 150; onih koji su me pratili dok sam bio vezan bilo je 23. Djelitelja pravde bilo je 83; udaraca zadobijenih po glavi 150; udaraca po trbuhu 108; udaraca nogama po mom ramenu 80. Vodili su me vezivali za kosu 24 puta, pljuvali u lice 180 puta, po tijelu sam udaran 6666 puta, po glavi 110 puta, grubo sam gurnut, a u 12 sati ‘sat sam bio podignut za kosu; uboden trnjem i vučen za bradu 23 puta; zadobio 20 rana na glavi; trnjem morskih džunki 72; ubodima trnjem u glavu 110; smrtonosnim trnjem u čelu, 3. Poslije sam bio bičevan i obučen kao ismijani kralj; rane na tijelu, 1000. Vojnika koji su Me vodili na Kalvariju bilo je 608; onih koji su Me gledali bilo je 3, a onih koji su Mi se rugali bilo je 1008; kapi krvi koje sam izgubio bile su 28 430.” (Pieta molitvenik)

Isus je dao pet obećanja onima koji poštuju ove kapi krvi moleći dva Očenaša, dvije Zdravomarije i dva Slava Ocu tri godine.

Evo pet obećanja onima koji ispoštuju Isusove kapi krvi gore navedenim molitvama: 1) Puni oprost i otpuštanje vaših grijeha. 2) Bit će oslobođeni boli Čistilišta. 3) Ako umreš prije nego što navršiš navedene tri godine, za tebe će to biti isto kao da si ih navršio. 4) Nakon tvoje smrti bit će isto kao da si prolio svu svoju krv za Svetu vjeru. 5) Sići ću s neba da uzmem dušu tvoju i tvojih rođaka, sve do četvrtog koljena.

Crkva također nudi dodatne odobrene pobožne molitve Predragocjenoj Krvi Isusovoj. Može se izmoliti molitva: “Predragocjena Krvi Isusa Krista, spasi nas i cijeli svijet!” više puta dnevno. Litanije Predragocjene Krvi, krunica Predragocjene Krvi Isusove ili krunica Božanskog milosrđa također su dobre mogućnosti za ovu pobožnost.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er