VJERA I DUHOVNOSTCRKVA

Isus otkrio mističarki što se dogodi ako propustimo ovaj čin na svetoj misi

Na kraju svete mise svećenik otpušta narod. Mnogi i danas nakon svete pričesti odlaze bez blagoslova. To je ogroman propust koji je sam Isus objasnio njemačkoj mističarki Theresi Neuman.

Blagoslov je nešto veliko

‘Draga kćeri, želim vas naučiti kako da primite moj blagoslov sa žarom. Pokušajte shvatiti da se događa nešto veliko kada primite blagoslov jednog od mojih svećenika. Blagoslov je preljev moje Božanske Svetosti. Otvorite dušu i pustite da postane sveta mojim blagoslovom. To je nebeska rosa za dušu, kroz koju, sve što je učinjeno može biti plodonosno. Kroz blagoslov, dao sam svećeniku moć da otvori blago Mojega Srca i da izlijeva milosti na duše.

Siromašni ste prije blagoslova, bogati ste nakon što ste ga primili

Morate znati da kad svećenik blagoslovlja, Ja blagoslovljam! Tada beskrajna struja milosti izvire iz Mojega Srca u dušu sve dok se duša ne napuni.
Zbog toga držite svoje srce otvoreno kako ne biste izgubili dobrobit blagoslova. Kroz moj blagoslov primate milost ljubavi i pomoć duši i tijelu. Moj Blagoslov sadrži svu potrebnu pomoć čovječanstvu.
Kroz blagoslov vam dajem snagu i želju da tražite dobro, da izbjegnete zlo, da uživate u zaštiti moje djece od moći i napada tame. To je velika privilegija primiti Moj blagoslov. Ne možete shvatiti koliko vam milosrđa dolazi preko njega.
Stoga nikada ne primajte blagoslov rastreseni, nego sa svom punom pozornošću! Siromašni ste prije primanja blagoslova, bogati ste nakon što ste ga primili. Žalim što je blagoslov Crkve tako malo cijenjen i tako rijetko primljen.
Dao sam svoje blagoslove svima bez granica: Oni dolaze iz Beskrajne ljubavi mojega Presvetog Srca. Što je veća revnost kojom se daje i prima blagoslov, veća je njegova učinkovitost.

Kad god budete blagoslovljeni, vi ste bliže meni

Razmislite da je Bog ogroman, beskrajno golem. Vaše nade nikad nisu prevelike, čak i da premašuju vaše najdublje očekivanje! Moja kćer, kad god budete blagoslovljeni, vi ste bliže meni, ponovno posvećeni, ozdravljeni i zaštićeni Ljubavlju mojega Presvetog Srca. ( Isus)
Često rezultate mojih blagoslova čuvam, tako da su poznati samo u vječnosti. Često se čini da blagoslovi nisu rezultirali, ali njihov utjecaj je čudesan; čak i očigledno neuspješni rezultati su blagoslovi dobiveni kroz Blagoslovljenje; to su otajstva moje providnosti koju ne želim očitovati. Stoga, imajte veliko pouzdanje u ovaj dar izlijevanja Mojeg Svetog Srca.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button