CRKVAOSTALOVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Islamskom vojniku objavio se Isus i rekao mu: “To su moja djeca”!

Moćno svjedočanstvo pojavilo se na cijenjenom katoličkom portalu u Njemačkoj – kath.net.

Jedan islamist istraživao je kršćansku zajednicu u Amanu u Jordanu s ciljem da poubija kršćane. Međutim, u noći kada je želio počiniti napad Isus mu se objavio u snu i rekao – ‘To su moja djeca’! Prepun straha bombaš se ujutro probudio i potrčao kršćanima te im rekao: ‘Ja sam vas došao ubiti. Ali, sinoć sam sanjao Isusa i sada želim znati što vi učite. Želim znati tko je taj koji vas toliko štiti. Tko je taj koji mi u san dolazi i priječi mene da ubijem vas?’

Reakcija kršćana na njegov dolazak bila je oduševljenje. Otvorenim srcem govorili su mu o Kristu a nakon samo nekoliko minuta s njega je spala sva mržnja, svi strahovi a dobio je i život u Isusu. U međuvremenu ovaj bivši đihadist postao je izbjeglica, odnosno ostao je s grupom kršćana koji trenutno bježe pred đihadistima.

Da, Isus ne da na svoju djecu! Nikada! Iako je mnogo straha, panike i međuljudskih sukoba ovih dana, zataškavaju se brojne milosti, brojna ozdravljenja i obraćenja. Krist djeluje i unutar Islama po Njegovoj svetoj volji, ali i što je najbitnije od svega, Krist se zauzima za svoju djecu, za vas!

Svi će vas zamrziti zbog imena mojega. Ali ni vlas vam s glave neće propasti. Svojom ćete se postojanošću spasiti! (Lk 21, 17 – 18)

Slava Gospodinu!

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er