VJERA I DUHOVNOST

Gospa otkriva način na koji ćemo se spasiti od pakla

Bezgrješno Srce Marijino spasit će nas od pakla! Ukazanja misticima i vidiocima događala su se stoljećima, božanska intervencija uvijek je bila prisutna u povijesti čovječanstva. Mnoga su ukazanja slična, a čak se i poruke ponekad ponavljaju tijekom vremena, poput Djevičina hitnog poziva na obraćenje i molitvu.

Jedna od najstrašnijih vizija nedvojbeno je ona o postojanju pakla i patnje koja postoji na tom mjestu, u Fatimi i Međugorju, a u nekoliko vizija Gospa je govorila o strašnoj mogućnosti da završe u paklu za one duše koje odbiju Božje Milost do kraja. Troje pastira u Fatimi upravo je vidjelo pravi pakao, Božjom milošću Gospa im je rekla ove riječi:

“Upravo ste vidjeli pakao kamo odlaze duše jadnih grešnika. Da ih spasi, Bog želi uspostaviti pobožnost prema mom Bezgrješnom Srcu u svijetu. Ako se učini ono što vam kažem, mnoge će duše biti spašene. I imat ćete mir. Rat će završiti, ali ako ne prestanemo vrijeđati Boga, gori će započeti pod vladavinom Pija XI. Kad vidite noć obasjanu nepoznatim svjetlom, znajte da je to veliki znak koji vam Bog daje od svoje kazne svijetu za sve njegove zločine, kroz rat, glad i progonstva Crkve i Svetog Oca. Kako bih spriječila sve ovo, doći ću zatražiti posvetu Rusije mom Bezgrješnom Srcu i pričest nadoknade prve subote u mjesecu. Budu li uslišani moji zahtjevi, Rusija će se obratiti i bit će mir; inače će svoje krivovjerje proširiti svijetom… Sveti Otac će morati mnogo trpjeti i mnogi će narodi biti uništeni. Na kraju će moje bezgrešno srce trijumfirati. Sveti Otac će mi posvetiti Rusiju koja će se obratiti i svijetu će biti dano vrijeme mira.”

Riječi su to prije više od 100 godina upućene troje djece pastira. Razmišljajmo o sidrima jer ona sigurno i danas imaju smisla. I neka Božji blagoslov po Mariji siđe na nas da se ispunimo Duhom Svetim Božjim koji u njoj prebiva!

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er