MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Gospa nam u poruci vidjelici Mirjani otkriva kako otvoriti vrata Raja

Gospa nam u poruci vidjelici Mirjani otkriva kako otvoriti vrata Raja Gospa nam objašnjava koji je ključ našega spasenja u važnoj poruci iz Međugorja od 2. svibnja 2019.


“Draga djeco, majčinskom ljubavlju vas pozivam da čista i otvorena srca s potpunim povjerenjem odgovorite na veliku ljubav moga Sina. Ja poznam veličinu Njegove ljubavi. Ja sam ga nosila u sebi – hostiju u srcu, svjetlost i ljubav svijeta. Djeco moja, i moje obraćanje vama je znak ljubavi i nježnosti Nebeskoga Oca, jedan veliki smiješak ispunjen ljubavlju moga Sina, poziv na vječni život.
Krv moga Sina je iz ljubavi prolivena za vas. Ta dragocjena krv je za vaše spasenje, za vječni život. Nebeski Otac je stvorio čovjeka za vječnu sreću. Nije moguće da umrete vi koji poznajete ljubav moga Sina, vi koji ga slijedite. Život je pobijedio, moj Sin je živ. Zato, djeco moja, apostoli moje ljubavi, neka vam molitva pokazuje put i način širenja ljubavi moga Sina, molitva u najuzvišenijem obliku.
Djeco moja, i kada pokušavate živjeti riječi moga Sina vi molite. Kada ljubite ljude koje susrećete vi širite ljubav moga Sina. Ljubav je ta koja otvara vrata Raja. Djeco moja, od početka sam molila za Crkvu. Zato i vas, apostole moje ljubavi, pozivam da molite za Crkvu i njene službenike, za one koje je moj Sin pozvao. Hvala vam. ”

Tako se Marija predstavlja Mirjani, uz poticaj, da mi, njezina djeca, odvratimo svaki strah i svako oklijevanje. Jasan poziv na obraćenje kako bi naše srce bilo čisto i spremno otvoriti se Kristovoj ljubavi. Fraza koja nas vraća na onaj 22. listopada 1978. kada je u svojoj prvoj papinoj homiliji Ivan Pavao II snažno potvrdio: Ne boj se! Otvorite, doista, otvorite vrata Kristu!

Krist se žrtvovao za nas, za naše spasenje Krv Predragocjena izlila se za nas, iz ljubavi, ta dragocjena krv zanaše spasenje, za život vječni. Ovo je najveći znak Očeve ljubavi prema svakome od nas. Ljubav čiji je Marija živi svjedok i instrument. Gospa želi da svatko od nas postane svjestan te ljubavi. O tome kako je sve znak ljubavi i nježnosti Nebeskog Oca.

Svi smo pozvani u vječni život, a Djevica nam izričito kaže: Nebeski je Otac stvorio čovjeka za vječnu radost. Riječi koje slijede izuzetno su sveobuhvatne o našoj budućnosti: nije moguće da umrete zbog spoznaje ljubavi moga Sina, ali budite oprezni, završava Marija podsjećajući vas da ga slijedite. Ovaj nas koncept vraća na prolog Evanđelja po Ivanu: “Došao je među svoje i narod ga nije prihvatio. Ali onima koji su ga prihvatili dao je moć da postanu djeca Božja “(Iv 1,11-12) Slijedi vjera koja započinje od trijumfa života nad smrću, istine nad grijehom koju predstavlja Uskrsli Krist da bi se vratio temi ljubavi i molitve. “Život je trijumfirao, moj Sin je živ. Stoga moja djeco, apostoli moje ljubavi, neka vam molitva pokaže put i način širenja ljubavi moga Sina, molitvu u najuzvišenijem obliku “. Djeco moja, čak i kada pokušavate živjeti riječi moga Sina, molite. Koliko vremena posvećujemo molitvi?

Molitva je naš trenutak dijaloga s Bogom, naš kompas. Instrument pomoću kojeg možemo crtati kroz Duha Svetoga, snaga je naviještanja Božje ljubavi za cijeli svijet. Kad volite one koje susrećete, širite ljubav moga Sina. Evo zapovijedi koju nam je Isus ostavio: „Ovo je moja zapovijed: ljubite jedni druge kao što sam ja ljubio vas“. (Iv 15,12) Temeljni stih za našu vjeru. Jer slijedeći ovu poticaj doseći ćemo radost zbog koje nas je Otac stvorio. To je ono čemu Gospa želi svjedočiti. Njezina završna rečenica je vrlo jasna: “ljubav je ono što otvara vrata raja, to je ključ koji otvara vrata raja”. To je suština našeg vjerovanja. Svi smo primili ovaj ključ, na nama je da ga zaštitimo i pazimo da ga ne izgubimo i njime otključamo život vječni.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er