MEĐUGORJEVIDEO

VIDEO Fra Goran Azinović: Međugorje još nije pokazalo svu svoju snagu, Gospin plan s nama još nije došao do svoje…

Nadahnut porukama Mladifesta o čistoći srca i jednostavnosti života, fra Goran Azinović, župni vikar na odlasku iz Čitluka u svojoj propovijedi u subotu, predzadnjeg dana prekrasnog čuda Međugorja – Mladifesta a koji okuplja desetke tisuća mladih iz cijelog svijeta, spomenuo se, između ostalog i poljskih hodočasnika koji su stradali na putu za Međugorje u Hrvatskoj.

Preporučio ih je u molitve a tisuće ljudi u dirljivom trenutku je molilo, a poneki su i plakali čuvši vijesti po prvi put. Azinović se u propovijedi dotaknuo i teme hodočasnika u Međugorju ali i o veličini ovog festivala molitve usporedivši ga s Ultrom, festivalom o kojem se pisalo danima.

“Međugorje funkcionira jer je ovdje Gospa. O Ultri i tonama smeća koje ostanu iza nje se piše danima jer puni novčanike, a ne piše se o mnoštvu mladih u Međugorju koji mole, i iza kojih, kao jutros na Križevcu – ni jedan papirić nije ostao – kazao je između ostalog fra Goran u svojoj spontanoj i iskrenoj propovijedi u kojoj je dotaknuo mnogo istina koje nisu ugodne za čuti ali koje se trebaju promijeniti ukoliko želimo doista nasljedovati Isusa.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er