VIDEOVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Euharistijsko čudo: Hostija je bila sva u plamenu, krvarila, a u središtu Hostije bilo je…

Čudo se dogodilo se u Betaniji, u Venezueli, 8. prosinca 1991. (Blagdan Bezgrešnog začeća) tijekom slavlja svete mise u ponoć. Svećenik, otac Otty Ossa Aristiza, betanski kapelan, upravo je završio posvetu, razlomio je veliku hostiju na četiri dijela i uzeo jedan dio hostije za sebe, a preostale dijelove stavio na tanjur na oltaru.

Kad je spustio pogled na preostalu Hostiju, na svoje čuđenje vidio je kako iz nje izlazi crvena tvar koju je opisao kao da je izbijala iz rane. Stavio je Hostiju u kalež i stavio je u Tabernakul do 6 sati ujutro sljedećeg jutra. Kad ju je ponovno pogledao, još je krvarila, pa ju je stavio u monstrancu i uzeo da pokaže ljudima na misi.

Očevici su vidjeli kako Hostija krvari i krv se nakuplja na dnu Monstrance. Neki su to snimali. Savjetovao se sa biskupom Ricardom iz Los Tequesa, koji je dao testirati Hostiju u Caracasu. Rečeno mu je da je crvena tvar zapravo ljudska krv. Nakon toga, čudotvorna Hostija je odvedena u samostan augustinskih redovnica u Los Tequesu na čuvanje, klanjanje i posjete hodočasnicima.

Daniel Sanford iz New Jerseya putovao je u Betaniju u Venezueli od 12. do 15. 11. 1998 . na hodočašće s organiziranom molitvenom grupom iz. Dana 13.11.98., u sklopu hodočašća, otišli su vidjeti krvareću hostiju iz Betanije u kapelu časnih sestara augustinki u Los Tequesu.

“Naš duhovni upravitelj, otac Mazzarella, služio je dnevnu misu. Kad smo završili, otvorio je vrata Tabernakula u kojem je bila Hostija koja krvari. Hostija je bila u plamenu, krvarila, a u središtu Hostije bilo je pulsirajuće srce koje je krvarilo. Grupa je ovo gledala nekih 30-ak sekundi, a onda se hostija vratila u normalu.!

Međutim, Daniel je uspio snimiti ovo čudo! “Odmah sam premotao film i pustio ga natrag svim prisutnima, uključujući časne sestre, vodiča i vozača autobusa, a snimka je otkrila Hostiju baš onakvu kakvu sam ja vidio: onu koja gori, krvari i srce koje pulsira u sredini!

Kaseta je poslana biskupu Los Tequesa, tražeći njegov savjet što učiniti s videom koji sam dobio.

Kad sam razgovarao s njim, obavijestio sam ga da ću strogo poslušati njegove savjete i nadao se da ono čemu sam svjedočio nije samo moj um koji me izigrava. Njegov odgovor je bio da “možete prevariti um, ali kamera snima samo ono što vidi!”.

Snimka je danas dostupna na youtubeu, a hostija koja krvari prošla je niz znanstvenih eksperimenata i testiranja. Analize su provedene s apsolutnom i neupitnom znanstvenom preciznošću te su dokumentirane nizom mikroskopskih fotografija.

Ove analize su podržale sljedeće zaključke: Hostija je pravo Tijelo. Krv je prava Krv. Tijelo i Krv pripadaju ljudskoj vrsti. Meso se sastoji od mišićnog tkiva srca. Tijelo je “SRCE” kompletno u svojoj bitnoj strukturi.

Tijelo i Krv imaju istu krvnu grupu: AB (krvna grupa identična onoj koju je prof. Baima Bollone otkrio u Svetom Torinskom platnu i koja je otkrivena u mnogim drugom euharistijskim čudima, o tome više ovdje).

U krvi su pronađeni proteini u istim normalnim omjerima (procentualno) kao što se nalaze u sero-proteičkom sastavu svježe normalne krvi. U krvi su pronađeni i ovi minerali: kloridi, fosfor, magnezij, kalij, natrij i kalcij.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er