VJERA I DUHOVNOST

Egzorcist upozorava: Nećete biti slobodni od napada zla dok god ne učinite ovo…

Prenosimo iskustvo s egzorcizma katoličkog svećenika i egzorcist Stephena Rossettija, a koje nas opominje na čestu taktiku zlog koju koristi najčešće protiv protiv kršćana i to onih vjernih.

Koliko puta smo čuli da nas upozoravaju: ‘nemoj moliti ove molitve, doživjet ćeš napade’, ‘nemoj moliti za tu osobu, vratit će ti se’.

Egzorcist progovara upravo o tom slučaju, pa pročitajte:

‘Egzorcizam je zastao. Izgovarali smo sve prave molitve, ali proces oslobođenja nije išao nikamo. Dok smo istraživali uzrok, pogođena je osoba govorila o svom strahu od Sotone. Bila je prestravljena. Oklijevala je u odgovoru na molitve iz straha da ga ne razbjesni i navuče njegov gnjev.

Njezin strah je bio razumljiv. Tijekom egzorcizama, demoni su joj neprestano prijetili. “Dobit ćemo te večeras!” urlali su joj u mozgu: “Mučit ćemo te i odvući u pakao!” Tada su joj obećali: “Ali ako prestaneš s molitvom, ostavit ćemo te na miru.”

U jednom marijanskom ukazanju, Blažena Gospa je navodno rekla: “Đavao je jak s onima koji ga se boje, a slab je s onima koji ga preziru.” Iako ne možemo potvrditi da je izgovorila te riječi, one su istinite u mom iskustvu egzorcista.

Rekao sam prestravljenoj ženi: “U paklu, robovi Sotone se savijaju od straha. Dok god i ti to činiš, nikada nećeš biti slobodna.” Važan dio procesa oslobođenja je učenje povjerenja u Isusa. Kao što Sveto pismo kaže: “Pokorite se Bogu, oduprite se đavlu i on će pobjeći od vas” (Jakov 4,7).’

Msgr. Stephen Rosseti

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er