SVIJETVIJESTI

Dok se njemački mediji ispričavaju, tu je naš “HRVAT” da ponovo nas Hrvate ukopa i ocrni kao fašistički narod! E pa nećeš……..

Neuera i Thompsona najžešće napada Hrvat iz Tomislavgrada: “On je za mene fašist!”

Manuel Neure, vratar Munchenskog Bayerna kao i vratar Elfa prilikom boravka u Dalmaciji, točnije u Omišu je zapjevao Thompsonov hit “Lijepa li si”, da bi ga sutra u njemačkim novostima okarakterizirali da je pjevao fašističke pjesme Marka Perkovića Thompsona. Nakon toga su reagriali iz Hrvatskih udruga u Frankfurtu pa su ti isti njemački mediji se ispričali, kad su dobili točan prijevod stihova “Lijepa li si”.

Pored hrvatskih intelektualaca i novinara koji redovito ocrnjuju hrvate kao fašiste, nepojmljivo je da te iste osobe i široki spektar lijevo orijentiranih upravo uništava ugled hrvata diljem svijeta. Možemo zasigurno reći da su te iste osobe lijevi fašisti. Kako je sam Winston Churchill izjavio odmah nakon WW2 da će “Budući fašisti će biti antifašisti”

Izjava autora Majića, iz okolice Tomislavgrada.

Njemački mediji su s popriličnim žarom pratili taj slučaj, a povremeni novinar Danijel Majić, Hrvat iz Borčana kraj Tomislavgrada koji trenutno živi u Frankfurtu, za magazin Deutschlandfunk Kultur, iznio je svoje viđenje slučaja Neuer.

“Problem s pjesmom koju je golman njemačke reprezentacije Manuel Neuer pjevao tijekom odmora u Hrvatskoj prije svega je pjevač koji ju je napisao.

Marko Perković, zvan Thompson, najuspješniji je glazbenik u Hrvatskoj – i po mom mišljenju fašist. Pjesma o kojoj se sada radi, a koja možda malo govori o hrvatskom društvu, je ono što neki nazivaju neslužbenom državnom himnom”, kaže Majić.

To je kičasta i domoljubna pjesma koja pjeva o ljepotama Hrvatske. Nacionalizam dolazi u trenutku kada se u pjesmi spominje Herceg-Bosna, tvrdi Majić.

“Taj dio zemlje nije u Republici Hrvatskoj, nego u državi Bosni i Hercegovini, iako su u njoj uglavnom naseljeni Hrvati. Svi razumiju o čemu se radi kada se svojata dio susjedne zemlje – jer to odgovara Thompsonovoj nacionalističkoj agendi. Većina u Hrvatskoj misli da bi taj dio zapravo trebao pripadati i Hrvatskoj. “

Herceg Bosna nije nikakva fašistička tvorevina i uredno je ugrađena u ustav Federacije Bosne i Hercegovinekao predhodna legitimna država. Herceg Bosna je ugrađena u Dayton kao Hrvatska Republika Herceg Bosna. Čak i UEFA je prije 24 godine utakmicu Paragvaj-Herceg Bosna uvela u zapisnik kao službenu utakmicu.

Marko Perković Thompson je u posljednih 20 godina svoje autorske pjesme bazirao na ljepote Hrvatske, ljepote obitelji, ljepote kršćanskog života i solidarnosti, a ne nikako fašizmu ili nekim ideologijama pogotovo fašističkim.

Drug Tito je bio hrvat, ali je najveći krvnik upravo svog hrvatskog naroda, Na žalost gospodin Majić i njemu slični upravo pate za tvorevinom SFRJ i koriste svaku priliku okaljati hrvatski narod i suverenu-samostalnu Republiku Hrvatsku te hrvate diljem Hrvatske i dijaspore.

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er