OSTALOVIJESTIVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

SVAKU BI KATOLIK HTIO IMATI OVAKVOG PREDSJEDNIKA Pogledajte kome se Poljski predsjednik Andrzej Duda otišao zahvaliti na pobjedi

Predsjednik Poljske, Andrzej Duda, nakon pobjede na nedjeljnim izborima otišao se dan iza zahvaliti Gospi u Jasnu Goru, najveće marijansko svetište u srednjoj Europi.

Ne, ovo nije predizborna fotografija na kakve smo mi, Hrvati, navikli kad političare u doba predizborne kampanje viđamo u crkvama, s biskupima, a onda nakon izbora …

Ova je fotografija nastala je nakon izbora, odnosno pobjede poljskog predsjednika Andrzeja Dude na predsjedničkim izborima. On je naime, otišao u poniznosti zahvaliti Gospi za milost koja mu je darovana kao izabranom predsjedniku, unatoč naravno brojnim katastrofalnim predviđanjima i navijanjima lijevih opcija.

Dakle, ovo je iskrena emocija jednog državnika svjesnog da je sve milost te da nije svojim snagama odnio pobjedu nego milošću Božjom što mu daje snage klenuti i zahvaliti Bogu.  Ovo je također fotografija koju dijele na tisuće hrvatskih ljudi. Ovo je naime ono što mnogi  Hrvati sanjaju!

Hvala ti Bože što postoje ljudi koji se ne boje svjedočiti Tebe u svemu!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er