CRKVAMOLITVE

Čudotvorna molitva sv. Josipu nastala prije 2000 godina

Čudotvorna molitva svetom Josipu otkrivena je samo pedeset godina nakon rođenja našeg Gospodina Isusa Krista, i samo 20 nakon njegove smrti. Predaja kaže da tko moli ovu molitvu ne može pasti u ruke neprijatelja

Godine 1505. Papa je ovu molitvu poslao caru Karlu koji je tada išao u bitku. Predaja kaže da tko god moli ovu molitvu neće umrijeti iznenadno, bez oprosta grijeha, te da oni koji mole ne mogu upasti u ruke neprijatelja, niti biti poraženi u bitkama života. Također, prema predaji o ovoj molitvi, još nije zabilježeno da nekome molitve nisu uslišane. Molitva se moli devet uzastopnih dana, ujutro.

(MOLITVA SVETOM JOSIPU)

“O Sveti Josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka, tako izravna pred Božjom krunom, stavljam u tebe svoje svoje potrebe i želje.

O Sveti Josipe pomozi mi svojim snažnim zagovorom i izmoli za mene svog Djevičanskog Sina sve duhovne blagoslove kroz Isusa Krista, Našeg Gospodina, tako da, budući da sam vezan-a tvojoj Nebeskoj snazi, mogu iskazati svoju zahvalu i poštovanje Najljubljenijem Ocu.

(MOLITVA SVETOM JOSIPU)

O Sveti Josipe nikad se neću moći umoriti promatrajući Isusa kako spava u tvojim rukama. Ne usuđujem se prići dok se on odmara u blizini Tvoga srca. Zagrli ga u moje ime i poljubi Njegovu nježnu Glavu za mene, i zamoli ga da mi uzvrati poljubac kad udahnem posljednji uzdah.

Sveti Josipe, zaštitniče umirućih, moli za nas. Amen.”

Sa skrušenim srcem dolazim ti, sveti Josipe, dobrostivi Poočime Isusa Krista. Pouzdano ti se obraćam za tvoj zagovor kod Boga da se ispune moje zamolbe, ukoliko se ne protive Božjoj volji. Sveti Josipe, moje je povjerenje tako veliko da smatram kako Bog ne može odbiti moje želje kad mu ih ti preneseš. Budući da ti je Vječni Otac iskazao takvu čast da je tebi ispred svih drugih pravednika povjerio svog jedinorođenog Sina i Njegovu prečistu Majku, ti si visoko umilostivljen . Sin te Božji časti, dok te je izabrao za svog hranitelja i bio ti je na zemlji poslušan. Zato ti sad na nebu neće uskratiti nijednu molbu. Duh Sveti te je konačno odredio za zaštitnika svoje Neoskvrnjene Zaručnice. Tako ti ni On neće nijednu milost uskratiti. Stoga mogu naći povjerenje, uslišanje na prijestolju trojstvenoga Boga kad te zazovem. Sveti Josipe, moli za me i ne dopusti da odem od tebe bez utjehe. Amen. Oče naš…  Zdravo Marijo…  Slava Ocu… Moli za nas, sveti Josipe, Da dostojni postanemo obećanja Kristovih.

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er