OSTALOSVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTIZDRAVLJE

Dvogodišnjak je za Uskrs “uskrsnuo od mrtvih”

Dvogodišnjak je za Uskrs “uskrsnuo od mrtvih”. Čudo Vazmenog trodnevlja: Priča o dvogodišnjaku koji je”uskrsnuo od mrtvih” Dječak Dylan Askin zapanjio je liječnike svojim oporavkom za vrijeme najsvetijeg i najvećeg blagdana dana za kršćane.

Godine 2016. Dylanovi roditelji dobili su vijest da njihov trogodišnji sin, koji je bio u komi nakon kolapsa organizma od rijetkog oblika raka pluća, neće preživjeti. Liječnici su im savjetovali da isključe aparate koji ga održavaju na životu i oproste se od njega: bilo je to na Veliki petak piše Aleteia

Njegovi roditelji rekli su o svojoj agonizirajućoj odluci The Telegraphu: “On je toliko blizak svojoj braći i ovo nam je veoma teška odluka, ali liječnici su rekli da njegovi organi otkazuju i da se ništa više ne može učiniti”.

Na Uskrsnu subotu njegovi su ga roditelji krstili, ali kad su se pripremali za isključivanje aparata, primijetili su kako se odjednom pomaknuo – znak da još uvijek ima moždanih aktivnost. Liječnik je odmah potvrdio da doista njegovi organi nisu potpuno otkazali.

Roditelji su bdjeli kraj kreveta svog sina tijekom Uskrsnog vikenda gledajući kako njihov sin dobiva snagu. I dok je vrijeme prolazilo, Dylan se počeo postepeno oporavljati, a na sam Uskrs, u nedjelju, liječnici su potvrdili da je stabilan. Kao što je Dylanova mama, Kerry izvijestila i kazala za News.Com.Au: “Ja sam snažno uvjerena da je Dylan naše Uskršnje čudo.”

Kerry je također objasnila kako je njezin najstariji sin, šestogodišnji Bryce, pomislio da se njegov brat “neće vratiti natrag i rekao:” Oh, onda je on poput Isusa.” Na što mu je Kerry odgovorila: “Nisi u krivu. Upravo je dvogodišnjak uskrsnuo od mrtvih.”

Dylan je konačno mogao bez aparata za održavanje na životu i i počeo je samostalno disati samo tjedan dana kasnije, i to na godišnjicu braka svojih roditelja.

Ipak, Dylanova priča još je nevjerojatnija ako uzmete u obzir da je bolest djeteta koje je tek prohodalo prvi put došla na vidjelo prethodnog Božića kada su mu pluća kolabirala.

Nakon testiranja i mjesecima što se bolest vraćala, malenom je dijagnosticirana plućna Langerhansova histiocitoza stanica, oblik raka koji pogađa samo jedno dijete na 125 milijuna trogodišnjaka.

Kako je dvogodišnjak Dylan prkosio svim dijagnozama i “uskrsnuo od mrtvih”, njegovi su roditelji podijelili svoju priču o traumatičnim događajima: “Osjećali smo se tako strašno kad smo se opraštali od njega. Čak i kad se oporavio, bilo je mješovitih osjećaja – osjećali smo se krivima što smo pristali na  isključivanje aparata.

Međutim, sada su dvije godine prošle od njihovog malog ‘Uskrsnog čuda’ koje se potpuno oporavilo, a kako izvještava Daily Mail, obitelj je aktivno uključena u udrugu CLIC Sargent, ljubavlju protiv raka, koja pomaže mladim ljudima, prodajom uskrsnih jaja za pomoć pri prikupljanju sredstava.

čudo

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er