SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Čudo po zagovoru Gospe koja razvezuje čvorove: Djevojčica je rođena živa i posve zdrava unatoč…

Čudo po zagovoru Gospe koja razvezuje čvorove: Djevojčica je rođena živa i posve zdrava unatoč…

Bračni par Laura i Gianluca, roditelji su dviju kćeri. Svjedoče o čudesnom iskustvu koje su doživjeli prilikom rođenja drugog djeteta. Njihova je kćerkica živa došla na svijet unatoč tome što joj je pupčana vrpca bila svezana i stegnuta oko vrata: “Kada je moja kćerkica došla na svijet, doktori su bili u nevjerici. Pitali su se kako je preživjela, kako je rođena još živa. Bilo je to čudo! Pupčana vrpca je bila u čvoru. Pravi čvor, tako su ga zvali.”

Milost primljena po zagovoru Marije koja razvezuje čvorove

Gianluca u početku nije razmišljao o tome koliko su se on i njegova supruga molili Djevici Mariji prethodnih mjeseci upravo obraćajući joj se pod naslovom „Marija razrješiteljica čvorova“, već je jednostavno zahvaljivao Gospodinu na ovom čudu.

No, kad se vratio kući, ponovno je vidio tu malu Gospinu sličicu Gospe s čvorovima i to ih je poput bljeska “prosvijetlilo” da shvate milost koju su primili po Njezinu zagovoru bez da su znali što zapravo mole.

Čvor na pupčanoj vrpci, koji je Marija “razvezala”.

Prepričava i danas ganuto i sa srcem punim zahvalnosti za život svoje kćeri i za posebnu zaštitu koju joj je pružila Gospa u majčinoj utrobi. Taj čvor na pupčanoj vrpci trebao je po svim medicinskim zakonitostima spriječiti dotok kisika i hranjivih tvari da dopru do bebe, ali umjesto toga Marijin je zagovor zaštitio novorođenče tako što je olabavio taj čvor i učinio ga bezopasnim.

“Pravo je čudo da se rodila živa”, rekao je Gianluca za talijanske medije. “U početku sam samo zahvaljivao Bogu, ali kad sam se vratio kući ponovno sam počeo moliti molitvu Gospi koja razvezuje čvorove. Shvatio sam da je Gospa u mom srcu razvezala taj čvor čineći ga bezopasnim za dijete. Danas nastavljamo ponavljati molitvu kao obitelj.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er