VJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

ČUDESNO U domu kolumbijske glumice kip Gospe fatimske je prignuo glavu na ovu molitvu, a trenutak je zabilježen fotografijom

Priča koju ovdje prenosimo nije ukazanje. Čuda se događaju, a na nama je da vjerujemo ili ne vjerujemo. Ipak u kući poznate kolumbijske glumice Margalide Castro, poklonice Blažene Djevice Marije dogodilo se prema njenim riječima nešto predivno. Dogodilo se to prilikom molitve svete krunice, u trenutku kad se izgovarala molitva: ‘Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetom’. U tom trenutku kip Blažene Djevice Marije prignuo je glavu u znak poštovanja, a to je zabilježeno fotografijom.

Blažena Djevica Marija je nama, kršćanima, na mnoge načine dokazala i pokazala a to čini još uvijek u ukazanjima diljem svijeta da je ona od svog postanka do sada uvijek vodila ljude Bogu. Ona nikad nije prestala služiti Bogu.

Ovaj put se molila krunica, ali Blažena Djevica Marija nije se poklonila kada se moli ‘Zdravo Marijo’. Kip se naklonio na ‘Slava Ocu’, prikazujući da sva slava još uvijek pripada Bogu Ocu, Sinu i Duhu Svetom.

foto: fr. Efrén Vives

Stoga uvijek imajmo na umu da je Blaženoj Djevici Mariji još uvijek tako drag u srcu odgovor koji je dala anđelu Gabrijelu, kada joj je prenesena poruka Gospodnja. Rekla je “evo službenice Gospodnje…” i još uvijek obožava Boga u svojoj poniznosti. Najsretnija je onda kad to spoznaju i njezina djeca razasuta pod svodom nebeskim.

Neka nam svima Bog pomogne da se obranimo od svih zastranjenja i stanemo uz svoju vjeru i pod majčin plašt da nas u svojoj poniznosti prinese svome Sinu, kad god smo u potrebi.

Izvor

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er