MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Čudesno ozdravljenje u Međugorju: Pokretne su mu bile jedino oči, a onda se dogodilo čudo

“Rekao sam doktoru da sam bio u Međugorju i ispričao mu sve što se dogodilo, ali on nije vjerovao jer je bio ateist. Inzistirao je da se ponovno odrade sve nove analize. I rezultati su bili takvi da bolesti više nije bilo.”

Cristianu Filiceu iz malog mjesta Piane Crati u Italiji, dolaskom u Međugorje život se potpuno promijenio.

Živio je uobičajenim obiteljskim životom do 2011. kada su se pojavili simptomi multiple skleroze. Bolest je napredovala i završio je u kolicima. Jedino su mu oči bile pokretne. Pluća su mu oslabjela i disao je 10 posto. Uz kolica, morao je koristiti i poseban aparat za disanje. No, onda je 23. rujna 2013. sa župnikom don Antonellom Luceom i jednim prijateljem odlučio doći u Međugorje.

Prvoga dan susreo se s vidjelicom Vickom u centru sestre Kornelije u Vionici, a nakon Vickina svjedočanstva i molitve nad njim, otišli su na Brdo ukazanja.

“Dana 25. rujna bilo je klanjanje iza crkve sv. Jakova na vanjskom oltaru. Ja sam bio pred Presvetim i osjetio veliku milost. Tada sam osjetio i potrebu da ponovno idem na Brdo ukazanja. U tom trenutku gledao sam prema mjestu Gospina ukazanja i vidio jednu zvijezdu u obliku kometa koja pada na Brdu ukazanja”, poručio je Cristian.

Sutradan su ga župnik i njegov pratitelj doveli do Plavog križa.

“Tu se dogodilo čudo i moje ozdravljenje.”

Cristian je osjetio veliku toplinu i snagu te na opće čuđenje svih ustao iz svojih kolica.

“Slabim koracima krenuo sam prema Brdu ukazanja i svojom snagom išao do Podbrda, mjesta Gospina ukazanja. Cijelo vrijeme iz očiju su kapale velike suze. Od tog trenutka prošlo je deset godina otkako živim drugi život.”

Tvrdi da ga njegov liječnik nije prepoznao.

“Pitao me je gdje sam bio i koju sam medicinu koristio. Rekao sam mu da sam bio u Međugorju i ispričao mu sve što se dogodilo, ali on nije vjerovao jer je bio ateist. Inzistirao je da se utvrde sve nove analize. I rezultati su bili takvi da bolesti više nije bilo.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er