BiHVIJESTI

BiH na rubu novog Lockdowna. Još jedan čavao u lijes naroda BiH. Nećemo stradati od Covida, već od sustavnog uništavanja ekonomije, društva i egzistencije.

Kako se stanje pogoršava iz dana u dan, Čerkez je najavio scenarij ponovnog Lockdowna kao i onaj od prije 1 godine. Totalno zatvaranje svih djelatnosti te rad samo nužnih usluga kao što su trgovine prehranom, ljekarne, benzinske crpke itd. Ovo više nije udar na čovjeka, ovo je udar u svaku moralnu vrijednost.

Pođimo kronološki: Prije godinu dana ste sve zatvorili, mnogi su ugasili svoje poslovanje jer je izostala VAŠA pomoć kao države. Oni koji su ostali raditi, rade u gubitcima odnosno malo ih je koji broje pozitivno poslovanje. Mnoge ste poslali na burzu rada, a na žalost mnoge prema Njemačkoj i Irskoj.

Niste se ni predbilježili za nabavku cjepiva putem Covaxa, a moramo ovisiti o donacijama poput Republike Srbije. Ne dajete ni dozvole za nabavu pojedinim županijskim zdravstvima niti privatnicima koji se bave uvozom lijekova da krenu cijepiti građane.

Niste osigurali novčanu potporu onima koji su napustili posao i samim time krpe kraj s krajem. Jednostavno niste ništa učinili. Neće nas ubiti Korona, pobiti ćete nas vi s nepromišljenim postupcima koje činite kontra svake moralne odluke. Koronu moramo preboljeti svi, samo je pitanje dana kad će koja je osoba dobiti. Kako smo naveli niste ništa poduzeli da zaštitite najranjivije starije i kronološke bolesnike putem imunizacije.

Čekrezu, Čoviću, Bakire, Tegeltija i svi koji sjedite u vrhuški države bez obzira na vjeru, nacionalnost ili rasnu pripadnost, pitamo vas “Jel vas sram više?”, do kad ćemo trpiti teror na narodom vašim ponašanjem i neodgovornošću. Možda se trebamo uhljebiti za 10 000 KM u neku stranku da bi na bilo dobro? Federacija Totalschaden.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er