VJERA I DUHOVNOST

4 moćna savjeta egzorcista za duhovnu zaštitu vaše obitelji od Sotone

Egzorcist otac Chad Ripperger pojavio se kao gost u jednoj TV emisiji. Voditelj je pitao egzorcista i stručnjaka za duhovno ratovanje kako se obitelji mogu zaštititi od bijesne duhovne bitke koja se odvija u našoj modernoj kulturi.

Evo 4 savjeta koja je egzorcist ponudio:

1) Molite Anđeo Gospodnji “Jedna od stvari za koju smo smatrali da je najučinkovitija u stvaranju dobre atmosfere u domu među roditeljima jest da roditelji ustanu i obave molitvu Angelusa u 6 ujutro, u podne i u 18 sati. “Ima nešto u ovome što štiti ljude u duhovnom ratu. Upravo sada razmišljamo o tome što konkretno [čini ovo funkcionira]… dio toga ima veze samo s disciplinom.

2) Molite za zaštitu svoje djece “Molite za zaštitu svoje djece svakodnevno. Duhovni rat je toliko intenzivan da se zapravo morate moliti svaki dan za zaštitu svoje djece.

Vezani članci

3) Moli se Gospi Žalosnoj “Pitaj Gospu Žalosnu, baš pod tim naslovom, događa li se nešto u životima tvoje djece. Razlog je – mnogo puta se stvari sakriju i roditelji ne znaju što se događa sve dok se to ne završi. “Ovo će biti način da roditelji dođu do saznanja o tome, kako bi se to brže rješavalo.

4) Obitelj i obiteljske probleme redovito posvećivati Gospi “U knjizi, Molitve izbavljenja za laike, koju sam izdao, [je] posvećenje vanjskih dobara. „Ako posvećuju svoju obitelj i konkretne probleme s kojima se obitelj nosi, smatram da to drastično utječe na jačanje obitelji i iskorjenjivanje mana i problema unutar obitelji. “Ali onda, naravno, očito, roditelji sami moraju imati uobičajeni život molitve i natjerati djecu da se redovito mole, tako da kada dođu do onih točaka gdje se pojavljuju iskušenja – kada počnu vidjeti te stvari – imaju disciplina redovitog molitvenog života na koju se trebamo osloniti.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
church pop

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er