ČITLUKMEĐUGORJEVIJESTI

Završen sedmi streetball turnir za mlade košarkaše i košarkašice „Youth Streetball Challenge“ u organizaciji Hrvatskog košarkaškog kluba Brotnjo

Sedmi streetball turnir za mlade košarkaše i košarkašice „Youth Streetball Challenge“ u organizaciji Hrvatskog košarkaškog kluba Brotnjo i prodajnog centra Park&Shop održan je jučer na platou spomenutog prodajnog centra u Gospodarskoj zoni Tromeđa.

Uz košarkaše i košarkašice s područja općine Čitluk na turniru su nastupili košarkaši i košarkašice iz Metkovića, Tomislavgrada, Širokog Brijega i Mostara, a natjecanje na turniru odvijalo se u tri starosne kategorije za dječake i jednoj za djevojčice.

Turnir je obilovao atraktivnim potezima mladih košarkaša i košarkašica, kao i zanimljivim utakmicama od kojih su posebno zanimljiva bila finala, nakon kojih su organizatori turnira u suradnji sa trgovinom sportske opreme Gagro Šport najboljim ekipama uručili medalje.

U kategoriji za najmlađe košarkaše, rođene od 2010. godine do 2007. godine, prvo mjesto osvojili su „Zeleni Štrumpfovi“, drugo mjesto ekipa „Nemamo ime“, dok je ekipa „Koš“ osvojila treće mjesto.

Natjecanje u kategoriji za košarkaše rođene 2006. i 2005. godine završilo je pobjedom ekipe „X“ koja je u finalu pobijedila ekipu „Portland“, a treće mjesto u ovoj kategoriji osvojila je ekipa „1,2,3“.

„Trio Fantastiko“ bila je najbolja ekipa u dijelu turnira za djevojčice. Kod djevojčica ekipa „Rozi kupus“ osvojila je drugo mjesto, a ekipa „Nije bitno“ treće.

Košarkaši rođeni 2004. i 2003. godine bili su najstariji natjecatelji na jučerašnjem Youth Streetball Challengeu a riječ je o kvalitetnim mladim igračima, među kojima su se najboljom pokazala ekipa „Karići“, drugo mjesto osvojila je ekipa „Boston“, dok je treće mjesto osvojila ekipa „Ali“.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1684254151722206&type=3

www.medjugorje-news.com/citluk.ba

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er