SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Na samrti je vidjela Isusa koji joj je rekao: “Nećeš umrijeti, ova molitva te spasila”

Na samrti je vidjela Isusa koji joj je rekao: “Trebala si umrijeti ali te ova molitva spasila..”

Svećenik Joe Freedy je nedavno ispričao jednu njemu dragu (istinitu) priču u kojoj je glavni akter bio njegov dobar prijatelj John. Jednog dana John je išao trčati u susjedni kvart i putem je vidio kola hitne pomoći i unesrećenu osobu. Mislio se da li da priđe i provjeri da li je sve uredu no s obzirom da je hitna bila tu nastavio je trčati.

Dok je trčao izmolio je jednu Zdravo Mariju za unesrećenog. Nije klečao, niti imao sklopljene ruke. Jednu Zdravo Mariju dok je džogirao. Tjedan kasnije, trčao je istim kvartom i čuo ženu kako viče iz svog dvorišta. “Hej vi! Gospodine! “Nastavio je trčati pošto nije znao nikog iz tog kvarta. No onda je ponovo čuo kako viče govoreći: “Vi što trčite!” Zastao je i upitao: “Ja?” Žena je odgovorila: “Da, vi. Spasili ste mi život.” Odgovorio joj je: “Žao mi je gospođo, mislim da se ne poznajemo.”

A ona će mu: “Prepoznajem vam lice. Prošli tjedan sam se razbolila i hitno sam prevezena u bolnicu. Umirala sam. Isus mi se ukazao i ispružio svoju ruku. I tvoje lice je bilo na Njegovom dlanu. I rekao mi je: “Ti si trebala umrijeti, ali zbog molitve ovog čovjeka – živjet ćeš.

“Tolika je moć samo jedne molitve, može doslovno život spasiti. Tolika je moć jedne Zdravo Marijo, Marijinog majčinskog zagovora.

isusa

Uredio: Petar Salečić, izdavačka kuća Kyrios

www.medjugorje-news.com

Vezani članci
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er