VJERA I DUHOVNOST

Za vrijeme ukazanja Gospin kip plače krvavim suzama, a Gospa vidjelici daje uznemirujuću poruku

Ovi čudesni događaji vraćaju nas u vrijeme vrlo blisko današnjem, a na mjesto vrlo udaljeno od Stare Europe, središte većine drugih marijanskih ukazanja, koja su, međutim, kroz stoljeća nedvojbeno dotakla cijeli planet.

U ovom slučaju, nevjerojatni događaji zbili su se u Južnoj Koreji, točnije u gradu Naju, i to 1985. godine. Sve je počelo kada se četrdesetogodišnja Julia, majka katoličke obitelji, tek vratila kući nakon dan provela pružajući pomoć u zajednici osoba s poteškoćama u razvoju, kao što je to često bila navikla činiti. Čim je stigla kući, počela je moliti krunicu ispred kipića Gospe, i odjednom je ovaj kipić počeo plakati. Julia se odmah šokirala i otrčala upozoriti muža na ono što je upravo vidjela. No, tu stvar ne staje, već naprotiv traje dva mjeseca.

Vijest se polako proširila cijelom zemljom, do te mjere da je doprla i do biskupa. Djevica se potom ukazala Juliji 18. srpnja i razgovarala s njom. Ukazanja su se, kao i plač kipića, nastavila. 19. listopada sljedeće godine Marija je plakala krvavim suzama.

Od listopada 1991. biskup biskupije Kwangiu suočen s takvim nadnaravnim pojavama, biva prisiljen narediti istragu u kojoj će temeljitim znanstvenim ispitivanjima rasvijetliti činjenice. Sve će se pokazati kao apsolutna istina. Julia neprestano pada u ekstazu, do te mjere da ponovno proživljava čak i Muku. Na njoj se pojavljuju stigme. U nekim slučajevima iz hostije kojom se pričešćuje curi krv. U međuvremenu, Gospa nastavlja slati poruke i molbe. Riječ je o izgradnji kapelice na padini brda koje je nedaleko od tog mjesta. Djevica također ide toliko daleko da ukazuje na točno mjesto gdje će naknadno izbiti dva obližnja izvora. Tako se zapravo dogodilo.

Danas se na istom mjestu nalazi marijansko svetište u koje hrle hodočasnici. Međutim, među raznim porukama koje Djevica objavljuje ženi, postoji jedna vrlo teška koja najavljuje neviđenu krizu unutar Crkve, ni manje ni više. Ono što je do danas ostalo je odgovor nadbiskupa Kwangiua: u porukama nema ničeg doktrinarno pogrešnog.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er