MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Mirjana: Papa Ivan Pavao II. za Međugorje je rekao ovo…

Vidjelica Mirjana „U razgovoru sa Papom Ivanom Pavlom II. , između ostalog rekao mi je:„ Da nisam papa, već bih bio u Međugorju. Ja znam sve. Sve pratim. Molim vas, zamolite hodočasnike da se mole za moje nakane. Zaštitite Međugorje za mene jer je Međugorje nada svijeta. ” Svi smo bili tako sretni, kaže Mirjana.

Molitva Gospi pape Ivana Pavla II. Blagoslovljena si među svim ženama! Blagoslovljena Ti koja si povjerovala! Svemogući je za Tebe učinio čudesa! Čudo Tvoga božanskog majčinstva! A s obzirom na to, čudo Tvog Bezgrešnog Začeća! Čudo Tvoga “neka to bude učinjeno meni”! Neprestano ste povezani s našim otkupljenjem, povezani s križem našega Spasitelja; Tvoje je srce bilo probodeno uz njegovo srce. A sada, u slavu svoga Sina neprestano zagovaraš za nas, jadne grešnike. Paziš na Crkvu čija si Majka. Paziš na svako svoje dijete. Za nas pribavljaš milosti koje simboliziraju zrake svjetlosti koji dolazi iz Tvojih otvorenih ruku. Kad bismo se barem usudili tražiti ih od vas i doći k vama s povjerenjem i jednostavnošću djeteta. Ti nas neprestano vodiš prema Svome Božanskom Sinu Isusu.

Mirjana se prisjeća trenutka kad je upoznala sv. Ivana Pavla II: „Bila sam blagoslovljena što sam ga osobno upoznala. Bila sam u Vatikanu, u bazilici Svetog Petra na općoj audijenciji. Bila sam u pratnji svećenika i Papa me blagoslovio kad je prolazio. Svećenik je rekao, “Sveti Oče, ovo je Mirjana, vidjelica iz Međugorja.” Tada se Sveti Otac vratio, još me jednom blagoslovio i udaljio se. Tada sam rekla svećeniku koji me pratio: „Ništa se ne može učiniti. Papa misli da trebam blagoslov dva puta. ” Ali tog popodneva dobili smo pismo i poziv da ga sljedećeg jutra posjetimo privatno. Sutradan smo bili tamo. Razgovarala sam s njim i između ostalog rekao mi je: „Da nisam papa, već bih bio u Međugorju. Ja znam sve. Sve pratim. Molim vas, zamolite hodočasnike da se mole za moje nakane. Zaštitite Međugorje za mene jer je Međugorje nada za svijet. “

www.medjugorje-news.com

Vezani članci
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er