MEĐUGORJE

Vidjelica Ivanka: Posljednja poruka koja sve objašnjava

Međugorje, 24. lipnja 1981. Ivanka je prva od vidjelica koja je ugledala Gospu. Danas Ivanka ima Gospino ukazanje samo jednom godišnje. Upravo na dan koji je Gospa odabrala: 25. lipnja. Za razliku od ostalih međugorskih vidioca, o Ivanki se malo zna. Zapravo, ona nikad nije bila previše oduševljena tom pažnjom koja se pridaje vidiocima. Ivanka se odlučila povući i posvetiti obitelji.

Ivanka Ivanković – Elez, rođena 21. lipnja 1966. u Bijakovićima, bila je prva od međugorskih vidjelica koja je 24. lipnja 1981. ugledala Djevicu Mariju. Imala je samo 15 godina. Svakodnevna ukazanja trajala su do 7. 5. 1985., datuma kada joj je Gospa povjerila desetu tajnu i razgovarala s njom oko sat vremena. Nakana koju joj je povjerila Djevica je molitva za obitelji.

Ivanka je u braku od 1986. i ima troje djece. Zašto Ivanka ima samo jedno ukazanje godišnje? Odgovor na to pitanje donosi izravno jedna Gospina poruka .

Poruka Ivanki od 7. svibnja 1985: “Moja draga kćeri, danas je naš posljednji sastanak! Nemoj biti tužna, jer ću te posjetiti na svaku godišnjicu, osim na ovu. Kćeri moja, nemoj misliti da si pogriješila i da te zbog toga više neću posjetiti. Ništa nisi napravila! Svim si srcem prihvatila i izvršila planove koje smo moj Sin i ja imali. Budi sretna, jer Ja sam vaša Majka koja vas ljubi svim srcem. Ivanka, hvala ti što si se odazvala pozivu moga Sina i bila ustrajna koliko je On očekivao. Kćeri, reci svojim prijateljima da ćemo moj Sin i ja uvijek biti s njima kada nas budu tražili i zazivali. Ono što sam ti godinama govorila o TAJNAMA, nemoj nikome reći dok ti ja ne kažem. Ivanka, milost koju ste primili ti i tvoja braća nitko do sada nije primio na zemlji!”

Poruka koja ne ostavlja sjene i nedoumice zašto se vidjelica Gospu susreće samo 25. lipnja svake godine, upravo na dan apsolutne obljetnice prvog ukazanja. I od tada je uvijek tako. Iako je njezinim svakodnevnim ukazanjima došao kraj, Ivanka je svjesna svih 10 tajni koje Gospa namjerava povjeriti svakoj vidjelici. Iz godine u godinu otkrivalo joj se 10 tajni koje joj je Gospa namijenila.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er