GLAZBAVIDEOVJERA I DUHOVNOST

(VIDEO) Poslušajte obradu pjesme “Dubine” od studentskog glazbenog sastava iz Splita

Vokalno-instrumentalni sastav „Veritas aeterna“, koji već pet godina aktivno sudjeluje u raznim projektima duhovnog karaktera kao dio Pastorala mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, obradio je pjesmu “Dubine”.

Sastav je to koji broji dvadesetak svojih članova, studenata iz svih krajeva Hrvatske i BiH. Prepoznatljivi su po obradama brojnih pjesama hrvatske duhovne scene, ali i po svojem autorskom stvaralaštvu, koje iz godine u godinu biva sve bogatije. 

“Dubine”, jedna je u nizu pjesama proizašlih iz njihove radionice. Pjesma “Dubine” autorizirani prepjev poznate pjesme “Oceans (Where Feet May Fail)” Hillsong United-a. Pjesma je nadahnuta događajem iz 14. poglavlja Evanđelja po Mateju, te potiče na predanje svog života Kristu, Njegovom pozivu i Duhu Svetom. Prema riječima autora pjesme, ovdje se radi o pjesmi “koju je teško otpjevati a još teže živjeti…”

Mladi iz Veritasa zahvaljuju se svima koji su svojim trudom pomogli u stvaranju cijelog projekta, te se nadaju da će publika uživati plodove njihova rada.

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er