BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJESVIJETVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

(VIDEO) U Kaliforniji postavljen kip Gospe međugorske

U Kaliforniji postavljen kip Gospe međugorske. Unatoč svim nemirima koji potresaju čitav svijet uvijek se pojavi jedna svijetla točka koja nam u duhovnom smislu podari mir. A ta svijetla točka uvijek dolazi u obliku Majke.

Majka naša Kraljica mira daje nadu u bolju budućnost. Sin je poslao našu majku našu zagovornicu da nam pokaže put ka svome sinu Isusu Kristu. Ona je naša nada i imamo privilegiju što živimo u vremenu kad je nebo tako blizu, kad nebo dodiruje zemlju zbog nas da pronađemo spas u Isusu Kristu.

Majka nam daje snagu u bilo kakvoj nevolji daje nam snagu da krenemo dalje i pobjedimo sve. Baš zbog toga je i poseban natpis iza kipa na crkvi “Never give up” – Nikad ne odustaj! Taj blagoslov prepoznali su vjernici diljem svijeta. Svi žele da ih majka zagovara.

U Kaliforniji kip Gospe
Photo: Liz Buljan
Photo: Liz Buljan

Tako su i vjernici iz SAD-a točnije iz San Jose-a (Kalifornija) postavili i blagoslovili statuu naše međugorske Majke , Gospe – Kraljice Mira. Statuu je otkrio i blagoslovio biskup u San Jose-u Oscar Cantu. Gospin kip postavljen je ispred crkve “Kraljice Apostola” koji se nalazi u San Jose-u u skolopu Zajednice “Kraljice Apostola”.

Kako je blagoslov izgledao pogledajte u kratkom videu.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er