REGIJAVIJESTI

U Hrvatskoj samo 3 novozaražena

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske objavio je nove podatke o epidemiološkoj situaciji u ovoj zemlji prema kojima su u protekla 24 sata prijavljena samo tri novozaražena koronavirusom.Ukupan broj oboljelih od Covida-19 u Hrvatskoj je 2.088. Proteklog dana testirano je 640 osoba, među kojima su tri bile pozitivne na koronavirus. Jedna novozaražena osoba je iz Splitsko-dalmatinske županije, korisnik doma, jedna iz Osječko-baranjske koja je bila kontakt oboljelog, te jedna iz Šibensko-kninske, također kontakt oboljelog.

Od jučer su preminule još dvije osobe od koronavirusa u našoj susjednoj zemlji, i to jedna 91-godišnja osoba u Splitu te 74-godišnja osoba u Zagrebu.

“Pravo je vrijeme za daljnji oprez i strpljenje. Nužno je održavanje fizičke udaljenosti, nemojte da kupovine pretvaramo u obiteljske izlete. Rezultati doista vesele, oporavljenih je 1.463, dakle 42 u posljednja 24 sata”, rekao je ministar Vili Beroš.

U Hrvatskoj su i dalje 274 zdravstvena radnika pozitivna na koronavirus, i to 83 doktora i 105 sestara. U samoizolaciji su 42 doktora i 124 medicinske sestre.

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er