MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Svjedočanstvo: “Zašto psuješ Isusa koji je i za tebe umro na križu..? “

Svjedočanstvo: Prije nekoliko godina razgovaram u Splitu s čovjekom šezdesetih godina koji mi sa suzama u očima reče: „Ne mogu nikada zaboraviti Međugorje i Gospu. Tu sam doživio svoj susret s Bogom. Izgovarao sam velike bogopsovke . Sve svetinje sam psovao, a ponajviše našu nebesku majku Gospu.

Pred fra Slavkom sam se ispovijedao. On me je samilosno pogledao i rekao mi: “Zašto vrijeđaš Boga, svoga stvoritelja? Zašto psuješ Isusa koji je i za tebe umro na križu..? Što ti je kriva naša draga nebeska Majka Mariju… Došla nam je svojoj djeci pomoći!

Psovka je vražji govor. Zašto to činiš, Brate…!? Nemoj tako, obrati se! Ovdje si na ovom svetom mjestu!”

Ja sam zaplakao i kad sam postao svjestan svojih teških grijeha, iskreno sam se pokajao i s pomoću Božjom odlučio, nikada više svoga Boga uvrijediti!!! Molite za mene da mi Gospodin po moćnom zagovoru Marijinu daruje milost da moja odluka bude neopoziva. Bogu hvala i moćnom zagovoru Gospinu, otada, ja više ne psujem.”

Nažalost u današnjoj vrijeme možete čuti na ulicama ili drugima mjestima teške bogopsovke, Isusa i druge. I mlađi i stari koji to čine. Toliku su teške psovke da jednostavno ne možete slušati. Oni koji to rade i izgovaraju Božje sveto ime bilo u psovki ili nekim drugim okolnostima čine grijeh.

Psovače, prema Sv. Pismu čeka najteža kazna. Sv. Ivan Zlatousti ovako govori: “Želite li da vas mine nesreća, okanite se psovke! Budite uvjereni: dok psovači ne prestanu psovati, svakim će danom nazadovati vaša polja, svi vaši poslovi i sva vaša nastojanja!” Može li hulitelj Božjeg Imena očekivati da će ga Bog blagosloviti u životu, da će mu pomoći i zaštititi? Naravno da ne može. Naprotiv, njega – prema Bibliji – čeka najteža kazna. (Lev 24,10-16)

www.medjugorje-news.com

Izvor
rastimo u gospodinu

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er