CRKVAOBITELJOSTALOVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Svjedočanstvo Simone Mijoković je škola za sve uplašene trudnice

Hvaljen Isus i Marija 


Evo neću ništa savjetovati jer svaka osoba je drugačija , kao sto je i svaka majka drugačija . Ali napisat ću osobno svjedočanstvo .


6.7.2020 prije 18 dana rodila sam svoje četvrto dijete ( ovdje na zemlji ) . I to ne prirodno , nego imala sam 4 carski rez .
Ne mogu prirodno rađati jer imam ‘ posebnu darovanu ‘ maternicu u mom tijelu koja se zove uterus duplex i uterus bicornius .
To znaci dupla maternica s pregradom . Ili dvije male u jednoj  . Tako su mi doktori opisali nakon rođenja Gabriele i rekli kako vjerovatno vise neću imati djece jer s tom maternicom teško je zatrudnjeti i zadržati trudnoću do kraja.


Ali Božji plan bio je drugačiji.
Nakon 11 god dobila sam sina Joshuu koji je bio 9 mj nošen u ljubsvi i zahvalnost do kraja. Nakon njena rekli su mi da mi savjetuju sterilizaciju jer da je moja maternica uz svoju dijagnozu jako oštećena prvom operacijom kad sam rodila Gabrielu .


I da ne savjetuju vise trudnoća . Rekla sam čvrsto da odbijam bilo kakvu sterilizaciju ili zaštitu . Molit ću , Dat će Bog sto je Njegoas volja za dalje .. ali rodivsi Joshuu već se u srcu probudila silna zelja za još beba .


I 4 mj nakon Joshue zatrudnim s Amaliom Josipom . Doktri su već na prvo pregledu rekl da sam ugrozila svoj život odbijajući sterilizaciju i da neznaju sto će biti uopće od ove trudnoće .
Jako sam i krvarila 2-3 mjeseca . Ali moj svaki odgovor bio je : ljubljeni Isus je započeo On će dovršiti . Jer Njegova volja moj je osmjeh , mir i znam sv će biti dobro . Jer On okreće sve na dobro i moje srce Mu vjeruje .

Krvarenje je prestalo ali došao je novi križ .
Puknuo mi je rez od Joshue na maternici u 20 Tj trudnoće .
I doktori , profesori bolnice su se skupilo i nisu znali sto učiniti ..
imali su dva puta :
1. Operirati me , zasiti rez ali s tim vjerovatno bebica ne bi preživjela morali bi ju izvaditi. To su nekako i namjeravaju ali u zadnjem trenutku rekli da će me stavit na intenzivnu. I tako je bilo.
Bio je ugrožen moj živjeti jer je prijetilo potpuno puknuće maternice u mani , unutarnje krvarenje …
Uz brojne lijekove , igle , aparate privela sam 6 Tj i 3 dana u bolnici .
Kako je vrijeme išli dogurali smo do 24 Tj tada sam primila 2 inekcije u struk i trbuh za razboj bebinih pluća . Jer ‘ očekivali su doktri ‘ da će beba doći do 25 max 28 Tj .
Već je i to sve bilo čudo govorili su ..

Ali moje srce nije odustalo . Svećenici su mi dolazili u bolnicu , donosili sv pričest 5 x , molili smo . Ma bila mi je to najveća duhovna obnova 
I probudi mene bol u 26+ 3 Tj i voze me hitno u 5 h ujutro u delivery Room ..
nakon sto me priključe na ultrazvuk pogledaju . Zbunjeno razgovaraju izlaze van i zovu druge doktore . Kako je bila zora čekali su i jutarnju vizitu nove doktore da me isto pogledaju .
Gledali su u ultrazvuk gledali su u kompjuter i uspoređivali slike od prije ovih tjedana boravka i slike koja pokazuje ultrazvuk . Nakon vizite , pogledalo me sve zajedno 8 doktora .
Rekli su vaša maternica je potpuno u zatvorena bez jedne pukotine na njoj . Vi ste zdrava . Čudo ! Su jedni govorili dok su drugi zbunjeno šutjeli .
I pustili nas doma 
Isus je zatvorio rez 
Amalia Josioa stigla je u 9 mj taman smo ušle ( 36+1 ) .
I nakon te trudnoće isti su rekli molim vas sterilizirajte se jer sad imate 3 dijete i zaista vas živjeti bit će smrtno ugrožen ako dođe do 4 carskog .

Ne mogu se sterilizirati
Govorim doktrima .
Bog je Gospodar života – On daruje . I vjerujem Mu .
Naravno da ćemo pazit i bit razboriti .
I tako smo počeli s Bilings metodom 

I sve je bilo uredu i iako sam u srcu još željela i muž i ja još djece , znaci otvoreni smo , opet smo morski biti razboriti i čuvati moje zdravlje zbog maternice .
A , onda počele se mi stizati poruke preko starijih baka koje bi susretala u crkvi na misu ili samoj cesti kad bi šetala s djecom . Svaka od njih poručivala mi je da se ne bojim otvoriti životu . Opet da vjerujem Isusu i Gospi .
I onda mu je Gabin duhovnik rekao da u srcu ‘ osjeća ‘ da bi još mogla biti mama .
I da pogledam rez kakav je kod ginekologa .
Muž je u 9 mj nazvao ginekologa koji je dogovorio sastanak za 27.11 taman je Amalia Josipa imala 16 mj .
Prije toga samo sam jednom na misi to sve predala Isusu . Isuse misli Ti . Neka bude boja Tvoja . Moje srce Ti vjeruje 
27.11 došla sam ginekologu da pogleda rez a on je rekao u meni raste živjeti 2 mj i rekao je rez od Amalie je super i jedna zdrava trudnoća je na vidiku .
U srcu sam u molitvi dobila glas : čuvaj trudnoću u skrovitosti a Bog ce uzvratiti da sve bude uredno .
I tako je bilo .
Najzdravija trudnoća najurednija a na samom carskom nisu mi ni spominjalo vise sterilizaciju jer sam im već prethodno rekla da Isus jest nas Gospodar , darovatelj života i kirurg koji me operirao je bila naša žena Hrvatica jako ljubazna a babica u sobi koja nas pratila iz Rjeke Trsata od kuda je pater Zvjezdan .
Stigla moja Zvjezdana četvrtim carskim radosno i zahvalno 

Čak je jedna babica spominjala u trudnici mogućnost da će mi vadit maternicu na ovoj operaciji ali moje srce rekli je ne . Ako je Tvoja volja Boze neka mi bude ali ako je Tvoja volja da život još daruješ sačuvaj ju .
Maternica je potpuno oporavljene i sačuvana .
Od Svemogućeg Boga .
Ljubljenog Isusa .
I zaista kad predaš život u Božje ruke On iz njega čini čudo .
Isuse hvala Ti 

I još nešto 
I u ovoj trudnoći rez se u 7 mj stanjio( jer nisam bas strogo mirovala ) u jednom trenutku bio 2 mm i doktri su se opet bojali da nebi puknuo ali već na sljedeći pregledu rez se uduplao na 4 mm Isus brzo djelovao
A nakon Amalie Josipe bojala sam se jedno vrijeme i ‘ izbjegavala ‘ bračno darivanje ali onda mi je duhovnik rekao da je bračno darivanje važno jer s njim posvećujemo brak .

Savršena Božja ljubav odagnala je svaki strah i darivala nam Zvjezdanu

www.medjugorje-news.com 

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er