MOLITVE

Ako patite od depresije izmolite ovu snažnu molitvu sv. Anti

Ako patite od depresije izmolite ovu snažnu molitvu sv. Anti

Živimo u vremenu interneta, konzumerizma, materijalizma, nikad bržeg načina života. U poslu se traži brzina, točnost, rad bez obzira na radno vrijeme…ne daj Bože bolesti, e, tek tada imate bezbroj problema. Strah i pritisak su stalno prisutni…nije lako, budućnost je neizvjesna.

Novac radi svoje, zarobljava i, opterećuje. Slažem se, teško da čovjek može obilovati i bogatiti se…treba preživjeti. Ne želim vas opterećivati i dodavati vam ružne misli. Svoj život treba prepustiti milosrdnom Isusu i reći mu: “Misli Ti Isuse!” Potičem vas da se utječete zagovoru svetaca i Marije Pomoćnice kršćana! Nebo sluša, itekako sluša! Zamolite svece “u ime Božje Ljubavi!” i odazvat će se, moraju se odazvati i, rado će vam se odazvati ako ih zamolite od srca.

   MOLITE OVU SNAŽNU MOLITVU SVETOM ANTUNU PADOVANSKOM!

Vezani članci

“Sveti Ante, ponekad se osjećam tako depresivno da nisam u stanju moliti. Molim te, oslobodi moju dušu iz ovog zatvora. Zahvaljujem ti na tvojoj oslobađajućoj moći i u Isusovo ime želim odbaciti od sebe zao duh depresije, mržnje, straha, samosažaljenja, nasilja, krivnje, nepraštanja i svaku drugu negativnu silu koja mi prijeti. Zazovi Gospodina da prekine lance koji me drže okovanim. Neka me Gospodin oslobodi ovoga zla, izliječi sva bolna sjećanja, ispuni svojom ljubavlju, mirom i radošću. Obnovi u meni radost otkupljenja. Pomozi mi, sveti Ante, da se približim i dotaknem Gospodina. Hvala ti, sveti Ante, što slušaš moje molbe i vodiš me kroz život. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen.”

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er