CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Snažna veza između Međugorja i molitve pape Lava XIII. svetom Mihaelu arkanđelu

Veza između Međugorja i molitve pape Lava XIII. svetom Mihaelu arkanđelu Kraljica mira vidjelici Mirjani Dragičević uputila je sljedeće riječi nakon što je vidjelica vidjela sotonu:

“Oprosti na ovome, ali morate shvatiti da Sotona postoji. Jednog dana pojavio se pred Božjim prijestoljem i zatražio dopuštenje da Crkvu podvrgne razdoblju kušnje. Bog mu je dao dopuštenje da iskuša Crkvu jedno stoljeće. Ovo je stoljeće pod đavolskom moći; ali kad se tajne koje vam povjere obistine, njegova će moć biti uništena. Čak i sada počinje gubiti moć i postao je agresivan.

Povjesničari vjeruju da je papa Lav imao duboku viziju koja je potaknula stvaranje molitve

On uništava brakove, stvara podjele među svećenicima i odgovoran je za opsesije i ubojstva. Morate se zaštititi od ovih stvari postom i molitvom, posebno molitvom zajednice. Blagoslovljene predmete nosite sa sobom. Stavite ih u svoju kuću i vratite upotrebu svete vode. ” Kraljica mira vidjelici Mirjani Dragičević nakon što je vidjelica vidjela sotonu.

Godine 1886. papa Lav XIII ustanovio je nešto što će poslije biti poznato kao “leoninske molitve”, molitva koja se moli nakon mise . Ove molitve uključuju dobro poznatu molitvu svetom Mihaelu. Povjesničari vjeruju da je papa Lav imao duboku viziju koja je potaknula njeno stvaranje. Vizija se vjerojatno dogodila između 1884. i 1886. godine i dogodila se tijekom misnog slavlja.

Nekoliko različitih izvješća govori da je papi Lavu na licu vidljiva promjena tijekom vizije i jedan tvrdi da mu je lice bilo “blijedo i uplašeno”. Tadašnji kardinal koji je poznavao papinog privatnog tajnika objašnjava da je „Papa Lav XIII uistinu imao viziju demonskih duhova, koji su se okupljali u Vječnom gradu (Rim).

Iz tog mističnog iskustva … proizlazi molitva koju je želio da moli cijela Crkva. ” Kako je vrijeme prolazilo, počelo se pojavljivati ​​nekoliko “dodataka” u vezi s vizijom, tvrdeći da je papa Leo bio svjedok razgovora između Isusa i Sotone. Popularna priča čak ide tako daleko da bilježi dijalog između njih dvoje i obično se prepričava na sljedeći način: Sotona kaže Isusu: “Mogu uništiti tvoju Crkvu.” Isus odgovara: „Možeš li? Onda samo naprijed i učini to. ” Sotona: “Da bih to učinio, potrebno mi je više vremena i više snage.” Isus: „Koliko vremena? Koliko snage? Sotona: “75 do 100 godina i veća moć nad onima koji će se predati mojoj službi.” Isus: „Imaš vremena, imat ćeš moć. Učini s njima što hoćeš. ”

Razgovor podsjeća na prolog biblijske Knjige o Jobu, u kojem Sotona traži od Boga i prima dopuštenje da iskuša vjeru pravednog Joba. Međutim, iako je dijalog postao središnji dio “popularne legende”, nema čvrstih temelja u povijesnim činjenicama.

molitve

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er