MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Snažna molitva za iscjeljenje čudesnoj svetoj Agati, zaštitnici oboljelih od raka dojke

Snažna molitva za iscjeljenje čudesnoj svetoj Agati, zaštitnici oboljelih od raka dojke! 5. veljače je blagdan svete Agate, zaštitnice oboljelih od raka dojke. Sjećamo se svete Agate kao mučenice iz trećeg stoljeća.

Legenda kaže da je jedan od sudaca rekao da će odbaciti njezine optužbe ako bude imala odnos s njim. Ona je to odbila i zbog toga je kažnjena. Bacili su je u tamnicu, mučili i tukli, te joj odrezali grudi. Usred te patnje rekla je: “Okrutni čovječe, zar si zaboravio svoju majku i grudi koje su te hranile, da se usuđuješ da me ovako osakatiš?” Zbog toga se Crkva sjeća svete Agate kao zaštitnice oboljelih od raka dojke.

Molitva svetoj Agati, zaštitnici oboljelih od raka dojke

Sveta Agata, hrabra ženo, od vlastite patnje, bili smo potaknuti tražititvoje molitve za nas koji bolujemo od raka dojke. Stavljamo (ime osobe) ispred vas, i molim te da posreduješ za njih. S mjesta gdje stojiš u zdravlju života vječnoga, svih rana zacijeljenih, i svih suza obrisanih, moli za (molitvenu nakanu).

Moli za nas da nam Bog da svoj sveti blagoslov zdravlja i ozdravljenja. I, sjećamo se da si bila žrtva torture i da si naučila iz prve ruke, ljudske okrutnosti i nečovječnosti. Molimo te da moliš za cijeli naš svijet. Molimo Boga da nas prosvijetli darom za mir i razumijevanjem. Zamoli ga da nam pošalje svog Duha spokoja, i da nam pomogne podijeliti taj mir sa svima koje susrećemo. Iz onoga što si naučila sa vlastite staze boli, molimo Boga da nam da milost koja nam je potrebna ostati svet u teškoćama, ne dopuštajući ljutnju ili da nas obuzme gorčina. Molimo da budemo mirniji i dobrotvorniji. I od tvog svetog koraka u našem otajstvenom tijelu, Crkvi, moli da mi, u našem mjestu i vremenu, zajedno, stvorimo svijet pravde i mira. Amen.

Sveta Agato, zaštitnice oboljelih od raka dojke, moli za nas!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er