VJERA I DUHOVNOST

Prema svjedočenju vidjelice moguće je da smo vrlo blizu Trijumfa Bezgrešnog Srca Marijina

Prema svjedočenju vidjelice moguće je da smo vrlo blizu Trijumfa Bezgrešnog Srca Marijina Jedna od vidjelica iz Fatime, s. Lucia, godinama nakon završetka ukazanja je otkrila talijanskom kardinalu da će doći do „konačne bitke“ između Boga i Sotone, a voditi će se oko braka i obitelji.

Kardinal Carlo Caffarra otkrio je ove proročanske riječi u intervjuu za Aleteiu 2017., objašnjavajući kako je primio rukom pisanu poruku od s. Lucije. Pismo je završavalo riječima (1983. ili 1984.): “Oče, doći će vrijeme kada će se odlučujuća bitka između Kristova kraljevstva i Sotone voditi oko braka i obitelji. A oni koji će raditi za dobrobit obitelji doživjet će progonstvo i nevolju. Ali ne bojte se, jer Gospa mu je već smrskala glavu.”

Kardinal Caffarra je vjerovao da se ove riječi s. Lucije ostvaruju u našem današnjem vremenu, posebno uz užase pobačaja i legalizacije homoseksualnog braka. Što danas promatramo? Dva strašna događaja. Prvo, legitimizacija pobačaja. Odnosno, abortus je postao subjektivno pravo žene.

Drugo što vidimo je pokušaj izjednačavanja homoseksualnih veza s brakom. Ova dva pitanja dovela su do velikog progona onih koji im se protive, fizički i verbalno. Dobra vijest su posljednje riječi s. Lucije upućene kardinalu Caffarri. Ne boj se, jer mu je Gospa već smrskala glavu. Dok posljednja bitka i dalje bjesni u svijetu, ključno je ne bojati se i vjerovati da će Gospa trijumfirati i da će mir zavladati.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er